selam kardes
2006 transalp kullanıcı olarak sana genel bır bilgi vereyim
1. oncelikle kullanimi cok rahat gorus mesafesi iyi ve ozellikle trafikte iddiali diyebilirim fakat eger boyun 1.70 cm altindaysa tekrar dusun derim !
2. yakit olarak depo 45 ytl ye doluyor ve ortala 250 km yapabiliyorsun
3. yedek parcada sıkıntı yok istedigin parca honda servisler tarafindan iki hafta icinde eline ulasiyor .
4. servis sorunu da yok zaten sorun cikartan bir makine olmadigi icin yagini ve rutin bakimlarini ihmal etmedigin surece omurluk bir makine
5. uzun yolda rahat vibrasyon diger makinelere gore nispeten az cunki V motor ve cift silindir . bunun rahatliigni hissediyorsun ayrica dusuk devirlerde ust viteste bile olsan gazi actiginda kendini toparlayabiliyor .
6. yagmur camur hic bir sorunu yok fakat sunu sakin unutma fabrika cikisi brigstone lastikler var uzerinde ve bunlar cok kayiyor ben anakee kullaniyorum ( mich.) cok da memnunum .
7. maximum hizi ( benim gordugum ) 190 km , fakat yanliz ve arkada canta olmadan . ayriaca yeni touring cam taktirdim benim boyum uzun oldugu icin cok bi faydasini goremedim fakat uzun yol da vu yuksek suratte camin arkasina saklanabiliyorsun . cok ta guzel oluyor
8. temizlemesi cok kolay ve zevzkli bir makine cok ayrinti yok uzerinde yapisi da biraz heybetli racingler kadar dikkat cekmesede ona da bakiyorlar
9. ikinci el piyasasi yuksek bir motor istedigin zaman satabilirsin
10. ayrica yol secme gibi bir luxu yok heryerde gidebiliyor ozellikle iki kisi ve yuklu oldugunda uzun yolda kullanmasi cok zevkli .
eksileri ( bana gore )
1 . kisa boylulara gore yuksek ve agir bir makina
2 . yakiti bence biraz fazla
3 . touring cam ve topcase ile 165 km yukarisina cikamazsin
4 . dik oturdugun icin cok ruzgar aliyor
5 . hala karburator sistemini kullanmasi da gunumuzde biraz eski kaliyor .
benim izlenimlerim bunlar eger istersen bir gun bulusuruz kendin de kullanma ve yakinda tanima olanagina sahip olabilirsin .