Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 23-01-2008, 14:38   #1 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

hoxy kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Sarp Erem için adliyedeydik

Evet arkadaşlar herkesin bilmesinde bir sakınca yok ilk mahkeme malum geç duyuruldu ve katılım az oldu.Bu mahkemede bütün duyuruları bizzat kendim yaptım ve 1 hafta öncesinden bana haberi geldi tarihin ve hemen tüm forumlara facebook taki tüm gruplara anında bildirdim.Gönülleri bizlerle olanlar, gelemeyeceklerini bildirenler, tarafsız olanlar, işi olanlar vs. sonuç olarak bugün Sultanahmet Adliyesi nünde olan destek buluşmasında ilk önce 3 arkadaşım toplu sürüş yaparak geldiler.Kendileri yeni kurulan CBF150.net yöneticileri, EMOK Genel sekreteri Uğur Becerikliler, Av.Erem Yüce ve Av.Suheyl bey bizzat yakından takip ettiler, son olarakta MT' den Gökhan ve Burak arkadaşımızın dışında birde ben vardım..!
Tabiiki gazeteci ordusu daha kalabalıktı bunu söylememe bile gerek yok sağolsunlar ilgileri herzamankigibi yoğundu.

Arkadaşlar öncelikle ilk haberim Sarp Erem davasıyla ilgili bildiğiniz gibi ilk mahkeme görevsizlik vererek sanığın Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanması yerine Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanması yönünde karar vermişti.Bende bu haberi bugün öğrendim Av.Yağız bey bana itaraz edeceğini söylemişti ve itiraz haklı bulunarak sanığın tekrardan 1.Ağır Ceza Mahkemesin' de yargılanması yönünde kararı itirazı sonucunda çıktı ve bugün İstanbul 1.Ağır Ceza Mahkemesinde duruşma kaldığı uyerden devam etti. Bu Sarp' ın ailesi için ve biz motosiklet tutkunları için güzel bir haberdi. Gerçekten bu habere çok sevinmiştik.
Dava öncesi salon önünde beklerken ufak bir elektriklenme oldu ve sanık yakınları bir arkadaşımızla sözlü olarak tartıştı ve araya girmemizle ısınan ortam yumuşadı ve bizler dışarı çıktık EMOK tan gelen arkadaşlarımızda orada beklemeye devam etti.Bu sözlü sataşmalar mahkeme çıkışındada devam etti ve hareketli anlar yaşandı.
Mahkeme tanık ve sanığı dinleyerek ilk önce yakın bir tarihte olay yerinde keşif yapmayı ardından 03.03.2008 Pazartesi gününe duruşmaya devam etmeye karar verdi. Yani bisonraki duruşma 03.03.2008 Pazartesi günü yapılacak.
Mahkeme sonaerdi ve bizler dışarı çıktık fakat sanık yakınları sürekli konuşarak küfürlü sözlerle arkadaşlarımızı taciz ettiler, işin en kötü tarafı o acılı anneyi yani Sarp ' ın annesini konuşmak vaadiyle acısına tuz basarcasına taciz etmek istediler ve Ünaç Erem hanımı arkadaşlarımız etrafında çember olarak korudular ve sanık yakınlarının yaklaşmasını engellediler.
Dışarı kadar Ünaç hanım zar zor ilerledi ve üzüntüsü yüzünden baygınlık geçirme tehlikesi atlattı. Adliye önünde gazeteci ordusu bekliyordu ve Ünaç hanım acısını anlatmaya başladı tüm basın mensuplarına ve o sırada yine sanık yakınları bağıra çağıra engellemeye çalıştılar ve Sarp' ın annesini oradan Erem bey uzaklaştırdı ve bir duruşma bu şekilde bitti.
Şunu belirtmek isterimki öncelikle oraya gelen bizlere destek veren EMOK yöneticilerine saygılarımı sunuyorum gerçekten gerek daha önce yine acı birşekilde kaybettiğimiz Dr.Ömer Uzma olsun ve gerek Sarp Erem olsun duruşmaları yerinde izlemeleri hukuki açıdanda destek vermeleri çok sevindirici.Bundan sonraki duruşmalarada geleceklerini ve birlik beraberlikle dayanışmamızı pekiştirmek gerektiğini hatırlattı.
Daha önceki tecrübelerimden biliyorumki butarz duruşmalarda sürekli olaylar meydana geliyor ve bitarafı ezmeye çalışıyorlar.Dr.Ömer Uzma davasındada büyük olay yaşanmış ve hemen sonraki duruşmada kalabalık bir motosiklet tutkunu grup gerekli desteği aileye vermiştir.
Mahkeme sonrası basın bizden basın açıklaması bekledi ama ben bir basın açıklaması hazırlamadım ve basın açıklaması yapılmadı ve ortak karar olarakta sadece yapılmamasına karar verdik.Sadece birkaç arkadaşımız ve ben röportaj verdik.

Umarım bundan sonraki duruşmalara daha kalabalık gidebiliriz, acıyı hepberaber paylaşabiliriz ve motosikletlerin farkedilmesi adına bir ufak adım atmış olabiliriz.

Not : Herhangibir fotoğraf çekimi yapmadım görüntü açısından eline foro veya video geçen olursa lütfen eklesin.

Tüm motosiklet camiasına saygılarımla

Hakan AMAN
hoxy is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 14:42   #2 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

hoxy kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Arkadaşlar yazılarımda bazan duygusal davranıp bazı istenmeyen kelimeleri sarfedebiliyorum bundan dolayı hepinizden özür dilerim, yanlış anlaşılma istemem.
hoxy is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 14:44   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Tebrikler...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 14:49   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

bestofwesd kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
tebrikler gerçekten

Kalbimizdesin KİNG AĞAM
bestofwesd is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 14:50   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

schatzi kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
keşke gelebilicek durumda olsaydıkta bizde destek olabilseydik tabi bu bi bahane değil ama devlet kurumunda çalışıyorum ve izin almam olanaksızdı motosikletim olmamasına rağmen gelmeyi çok istedim hatta izin almak için teşebbüs ettim ama bugün doktorlarımızın toplantısı vardı hiç biyere kıpırdıyamazdık hakan bu duyarlılığından dolayı seni tebrik ederim....

lanet olsun içimdeki MOTOR sevgisine

Seni hiç unutmayacağım ABİM...FIRAT (KİNGOFRİDER)
schatzi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 16:51   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

DERİNNCE kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
orada olamamak üzücü...
umarım hakedenler cezasını fazlasıyla çeker.

Kas gücümüz yok ama Kask gücümüz var alimallah...
DERİNNCE is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 17:12   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WindRider kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
WindRider kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
hoxy tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Evet arkadaşlar herkesin bilmesinde bir sakınca yok ilk mahkeme malum geç duyuruldu ve katılım az oldu.Bu mahkemede bütün duyuruları bizzat kendim yaptım ve 1 hafta öncesinden bana haberi geldi tarihin ve hemen tüm forumlara facebook taki tüm gruplara anında bildirdim.Gönülleri bizlerle olanlar, gelemeyeceklerini bildirenler, tarafsız olanlar, işi olanlar vs. sonuç olarak bugün Sultanahmet Adliyesi nünde olan destek buluşmasında ilk önce 3 arkadaşım toplu sürüş yaparak geldiler.Kendileri yeni kurulan CBF150.net yöneticileri, EMOK Genel sekreteri Uğur Becerikliler, Av.Erem Yüce ve Av.Suheyl bey bizzat yakından takip ettiler, son olarakta MT' den Gökhan ve Burak arkadaşımızın dışında birde ben vardım..!
Tabiiki gazeteci ordusu daha kalabalıktı bunu söylememe bile gerek yok sağolsunlar ilgileri herzamankigibi yoğundu.

Arkadaşlar öncelikle ilk haberim Sarp Erem davasıyla ilgili bildiğiniz gibi ilk mahkeme görevsizlik vererek sanığın Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanması yerine Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanması yönünde karar vermişti.Bende bu haberi bugün öğrendim Av.Yağız bey bana itaraz edeceğini söylemişti ve itiraz haklı bulunarak sanığın tekrardan 1.Ağır Ceza Mahkemesin' de yargılanması yönünde kararı itirazı sonucunda çıktı ve bugün İstanbul 1.Ağır Ceza Mahkemesinde duruşma kaldığı uyerden devam etti. Bu Sarp' ın ailesi için ve biz motosiklet tutkunları için güzel bir haberdi. Gerçekten bu habere çok sevinmiştik.
Dava öncesi salon önünde beklerken ufak bir elektriklenme oldu ve sanık yakınları bir arkadaşımızla sözlü olarak tartıştı ve araya girmemizle ısınan ortam yumuşadı ve bizler dışarı çıktık EMOK tan gelen arkadaşlarımızda orada beklemeye devam etti.Bu sözlü sataşmalar mahkeme çıkışındada devam etti ve hareketli anlar yaşandı.
Mahkeme tanık ve sanığı dinleyerek ilk önce yakın bir tarihte olay yerinde keşif yapmayı ardından 03.03.2008 Pazartesi gününe duruşmaya devam etmeye karar verdi. Yani bisonraki duruşma 03.03.2008 Pazartesi günü yapılacak.
Mahkeme sonaerdi ve bizler dışarı çıktık fakat sanık yakınları sürekli konuşarak küfürlü sözlerle arkadaşlarımızı taciz ettiler, işin en kötü tarafı o acılı anneyi yani Sarp ' ın annesini konuşmak vaadiyle acısına tuz basarcasına taciz etmek istediler ve Ünaç Erem hanımı arkadaşlarımız etrafında çember olarak korudular ve sanık yakınlarının yaklaşmasını engellediler.
Dışarı kadar Ünaç hanım zar zor ilerledi ve üzüntüsü yüzünden baygınlık geçirme tehlikesi atlattı. Adliye önünde gazeteci ordusu bekliyordu ve Ünaç hanım acısını anlatmaya başladı tüm basın mensuplarına ve o sırada yine sanık yakınları bağıra çağıra engellemeye çalıştılar ve Sarp' ın annesini oradan Erem bey uzaklaştırdı ve bir duruşma bu şekilde bitti.
Şunu belirtmek isterimki öncelikle oraya gelen bizlere destek veren EMOK yöneticilerine saygılarımı sunuyorum gerçekten gerek daha önce yine acı birşekilde kaybettiğimiz Dr.Ömer Uzma olsun ve gerek Sarp Erem olsun duruşmaları yerinde izlemeleri hukuki açıdanda destek vermeleri çok sevindirici.Bundan sonraki duruşmalarada geleceklerini ve birlik beraberlikle dayanışmamızı pekiştirmek gerektiğini hatırlattı.
Daha önceki tecrübelerimden biliyorumki butarz duruşmalarda sürekli olaylar meydana geliyor ve bitarafı ezmeye çalışıyorlar.Dr.Ömer Uzma davasındada büyük olay yaşanmış ve hemen sonraki duruşmada kalabalık bir motosiklet tutkunu grup gerekli desteği aileye vermiştir.
Mahkeme sonrası basın bizden basın açıklaması bekledi ama ben bir basın açıklaması hazırlamadım ve basın açıklaması yapılmadı ve ortak karar olarakta sadece yapılmamasına karar verdik.Sadece birkaç arkadaşımız ve ben röportaj verdik.

Umarım bundan sonraki duruşmalara daha kalabalık gidebiliriz, acıyı hepberaber paylaşabiliriz ve motosikletlerin farkedilmesi adına bir ufak adım atmış olabiliriz.

Not : Herhangibir fotoğraf çekimi yapmadım görüntü açısından eline foro veya video geçen olursa lütfen eklesin.

Tüm motosiklet camiasına saygılarımla

Hakan AMAN
hocam gönlüm hep orda olmak istiyodu fakat (bursadayim) is nediyle bulunamadim
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 18:22   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

osama kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
osama kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla osama kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to osama
ilk durusmada ordaydım . fakat bugun is nedeniyle katiladim , fakat gonlum sizinleydi .
osama is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 18:59   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Jun 2006
hoxy tebrık ederım cok saba sarfedıyorsun ınan yazdıklarından cok etkılendım sölencek pek söz yok bir diger durusmada ne olcak sabırsızlıkla beklıyorum...
Nihalim is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 20:39   #10 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
o katilin yakınları birde olaymı çıkarıyorlar utanmadan
çok önemli bir işim çıkmazsa eğer
03.03.2008 de sırf sanık yakınlarına olay nasıl çıkartılırmışı göstermek için orda olacam işallah...
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları