Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: ,

Yanıtla
Eski 12-10-2007, 12:44   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

istar kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
istar kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation LÜtfen Okuyun

merhaba arkadaslar dün yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum , ve nekadar destek olursunuz ya da nasil yardimci olursunuz bilemem , ama yanimda birilerinin olmasini isterim .

Dün kadikoyde arasokakta bir yerde cafenin önune motorumu cekmek istedim kaldirim yüksek oldugu icin giris yerinde dediler asagi gitmek icin dönüs aldim . ve gelen bir JIP vardi , korna calip 1 sny diye izin aldim inis yaptim,( bu arada gecen msj saniyelik olusan zaman, mesafa cok kisaydi ) ve motoru kenara park ettim . o dakkada ben daha motordan inmeden yol actim ve bekledim gecmesini , ama kadin gecmedi ben tam cöp kutusunun yanina birakmistim ve kadin jibi motoruma kirdi ve cöp kutusu ile jip arasinda SIKIStim bi sure o sekil kalip sIKIStirmaya devam etti eger cöp kutusu olmasaydi motor kesinkli düsmüs ve bacagim altinda kalmisti . sol bacagim baski nedeniyle zedelendi . ve kucuk kesikler var jip direk yapistigi icin ayagim da buruklar olustu.. etrataki insanlarin bagirmasiyla kadin kacti . ( eger insanlar olmasaydii garanti bi taraflarim kirilmisti. ) bi kac kisi yolda gorenler hemen plaka almis ve bana verdiler .. insanlar bile olayin ciddiyetini anlayip plaka almalari bile yeterli bence . anlicaginiz bu bi kaza degil direk caninimiza mudahale... ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

polisi aradim , gittim anlattim hastaneye yolladilar doktor yumusak doku zedenlenmesi olarak not düstü, ben ek olarak psikologa gittim o da yasadig olaydan uzerine, $ok gecirme olasigi yuksek diye biseyler doldurdu kagidaa... ardindan sikayet yazisi yazildi herseyi anlattim .. sol sinyal de kirik cikti ve motorumda hasarli oalarak gosterdiler .. özellikle düsüncesiz cana yapilan bir saldiri olarak gectigi icin manevi tazminata kadar yolu var .. ayrica sahitlerde var ..

Belki suan cogunuz YUH be okadarda ugrasilirmi diceksiniz .. emin olun 4 saat kosturdum ..herkez bosver dedigi icin bunlar bu sekil olmaya devam edicek.. Fakat bu olay trafik kazasi degil; duran bir motora ozellikle bilincli ve uzerinde sürücü varken üstüne arabyi sürmek .. Bu sebepten herseyi yaptim..

birde sunu düsünmek lazim ; bu kadin duran motora bunlari yapiyosaa .. acaba yoldakiler neler yapiyodur .... !!!!!!!!!!!!!

baskasinin basina geldigi surece , hersey eglencelidir
istar is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 12:56   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

micerinos46 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
micerinos46 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla micerinos46 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
kesınlıkle pesını bırakma haklısın bunlar ıle ugrasmazsan yarın obur gun daha cıddı olaylara sebep olurlar tazmınat davası bıle ac bence

Bu mesaj en son " 23-10-2007 " tarihinde saat 22:39 itibariyle micerinos46 tarafından düzenlenmiştir....
micerinos46 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 13:00   #3 (permalink)
Moderator

esmercem kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
esmercem kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to esmercem
ilk önce büyük geçmiş olsun sana ciddi birşey olmaması sevindirici , polis çağırmakla ve hastaneye gidip rapor almakla çok iyi yapmışsın , ayrıca plakanın alınmasıda çok iyi olmuş....

burda yapacıcağın tekşey elindeki raporlarla mahkemye vermektir...

ayrıca sürücüyü de burdan kınıyorum allahından bulsun ....

esmercem is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 13:04   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Djhaylaz kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Djhaylaz kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Bence onu sürüm sürüm süründürmelsiinnnn
Sanada geçmiş olsun
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 13:09   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

istar kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
istar kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
tekrar bi rapor daha alicam gece sicakligindan ayagimda zedeleri gormedim tek bacakta zede var sandim . tekrar gidip ayagimi gostericem . ozaman daha iyi olucak .. bu insanlarin bukadar rahat bunu yapma sebei zaten ugrasmaslar diye dusunmeleri bunun nedenide okadar ölen motorcu oluyoo kimse pesine kosmuyoo .. yada kisme destek olmuyorrrrr . sonucta bu insanlar bugun SIKIStir. yarinda beni solladi diye bizi ezerrrrrr !!!!!!!!!!!

baskasinin basina geldigi surece , hersey eglencelidir
istar is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 13:21   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Pasha kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
gerçekten büyük geçniş olsun ve allahtan etrafındakiler tepki göstermiş ki o jip kaçıp gitmiş.sakın peşini bırakma ki her davranışın bir bedeli olduğunu yaşayıp görsün bazıları
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 13:21   #7 (permalink)
Moderator

esmercem kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
esmercem kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to esmercem
peşini bırakma tülin , eger bi motorcu olarak hatta bi dost olarak yapabileceğimiz bişe varsa yanındayız

esmercem is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 14:02   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

erhan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
erhan kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
büyük gecmiş olsun sonuna kadar peşini bırakma
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 14:23   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Caesar kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
geçmiş olsun aslında işi peşine düşmüş olman çok güzel en azından işin ciddiyetini anlasınlar tabi umarım bu uğraşların sonuçsuz kalmaz
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 15:30   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WindRider kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
WindRider kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
istar aferim kiz
sonuna kadar devam et
umarim sende önemli bise yoktur
tekrar geçmis olsun
yanindayiz cnm sonuna kadar
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları