2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
Sitenin üye listesinde bile ismi kayıtlı olmayan Ayşe Şule Bilgiç'in sürekli olarak gündeme gelmek yada getirilmek istendiğini görüyorum.
Herhafta başka bir yada birden fazla malzemeyle karşımıza çıkıyor.
Bu kadar uyarıcı yazılar yazan A.Şule Bilgiç, Kenan Sofuoğlu ile yaptığı röportajda yapmış oldukları test sürüşünde Kenan Sofuoğlu'nu kask takmadığı için uyarmamış ve durum gazete sayfalarına taşınmıştır.(reklam kokan kareler)
Teknik olarak bilgi ve tecrübesinin az olduğuna hatta hiç olmadığına (sadece kulaktan dolma bilgileri harmanlayıp malzeme yapmayı başarma durumu)inandığım biri kalkıp 2.el motor nasıl satın alınır konusunda yetersiz bilgiler vermekte.Sn.A.Şule Bilgiç,motor kulak kabartılarak dinlenmez.Egzost ağızları kalın bezle kapatılır.Rolanti devrinden biraz daha yukarı bi devirde motorun çalışması dinlenir.Eğer egzost ağızlarını kapatmadan motor sesini dinlemeye çalışırsanız bol bol egzost sesi dinlemiş olursunuz.Hele bide rüzgar size doğru esiyorsa egzost kokusunuda test etmiş olursunuz.Hareket halinde iken bi motorun egzost kokusunu koklamak kaldırılabilir bi durum ama duran bi motorun egzost kokusunu koklamak....vahim bi durum.
Siteye üye olan yeni arkadaşlarımız kendilerini tanıtmadan bir iki satır yazdıklarının akabinde hemen uyarılmalarına rağmen,35 ten fazla adına açılan topic ile ilgili hiç bi sorgullama yapılmamasını biryere bırakın,bide çanak durumu olunca yazık bu insanlara.
Neyse uzun lafın kısası;
Birilerinin;birtakım samimiyet,ikili ilişkiler yada arkadaşlık ilişkileri v.s....kaynaklanarak müzik,sinema,kaset,albüm,mankenlik v.s. konularında olduğu gibi gereksiz şöhret oluşturma gayreti içerisinde olduğunu görüyorum.Herkesi eğri oturmaya,doğru konuşmaya davet ediyorum.Saygılarımla
Bu yazının büyük bir kısmı başka bir topicte yazmış olduğum kendime ait olan yazıdan alıntıdır.
Sitenin üye listesinde bile ismi kayıtlı olmayan Ayşe Şule Bilgiç'in sürekli olarak gündeme gelmek yada getirilmek istendiğini görüyorum.
Herhafta başka bir yada birden fazla malzemeyle karşımıza çıkıyor.
Bu kadar uyarıcı yazılar yazan A.Şule Bilgiç, Kenan Sofuoğlu ile yaptığı röportajda yapmış oldukları test sürüşünde Kenan Sofuoğlu'nu kask takmadığı için uyarmamış ve durum gazete sayfalarına taşınmıştır.(reklam kokan kareler)
Teknik olarak bilgi ve tecrübesinin az olduğuna hatta hiç olmadığına (sadece kulaktan dolma bilgileri harmanlayıp malzeme yapmayı başarma durumu)inandığım biri kalkıp 2.el motor nasıl satın alınır konusunda yetersiz bilgiler vermekte.Sn.A.Şule Bilgiç,motor kulak kabartılarak dinlenmez.Egzost ağızları kalın bezle kapatılır.Rolanti devrinden biraz daha yukarı bi devirde motorun çalışması dinlenir.Eğer egzost ağızlarını kapatmadan motor sesini dinlemeye çalışırsanız bol bol egzost sesi dinlemiş olursunuz.Hele bide rüzgar size doğru esiyorsa egzost kokusunuda test etmiş olursunuz.Hareket halinde iken bi motorun egzost kokusunu koklamak kaldırılabilir bi durum ama duran bi motorun egzost kokusunu koklamak....vahim bi durum.
Siteye üye olan yeni arkadaşlarımız kendilerini tanıtmadan bir iki satır yazdıklarının akabinde hemen uyarılmalarına rağmen,35 ten fazla adına açılan topic ile ilgili hiç bi sorgullama yapılmamasını biryere bırakın,bide çanak durumu olunca yazık bu insanlara.
Neyse uzun lafın kısası;
Birilerinin;birtakım samimiyet,ikili ilişkiler yada arkadaşlık ilişkileri v.s....kaynaklanarak müzik,sinema,kaset,albüm,mankenlik v.s. konularında olduğu gibi gereksiz şöhret oluşturma gayreti içerisinde olduğunu görüyorum.Herkesi eğri oturmaya,doğru konuşmaya davet ediyorum.Saygılarımla
Bu yazının büyük bir kısmı başka bir topicte yazmış olduğum kendime ait olan yazıdan alıntıdır.
çoğu kişinin düşünüpte yazmadığını yazmışsın,
katılmamak mümkün diil
ama
yanlışta olsa yalanda olsa yetersizde olsa hürriyet gibi bi gazetede motosiklet yazıyor yazabiliyor, belki o olmasaydı çok ama çok bilgili biri yazılarını hürriyette yayınlamayı beceremeyecekti a.ş.b. bunu yapabiliyor,
hiç olmamasındansa olsun yanlış olsun biz yanlışları düzeltiriz...
ha ayrıca bende hiç sevmem kendisini o ayrı mesele...
başka bi mesele daha var kıraca da çok pis kıl olurum...
çoğu kişinin düşünüpte yazmadığını yazmışsın,
katılmamak mümkün diil
ama
yanlışta olsa yalanda olsa yetersizde olsa hürriyet gibi bi gazetede motosiklet yazıyor yazabiliyor, belki o olmasaydı çok ama çok bilgili biri yazılarını hürriyette yayınlamayı beceremeyecekti a.ş.b. bunu yapabiliyor,
hiç olmamasındansa olsun yanlış olsun biz yanlışları düzeltiriz...
ha ayrıca bende hiç sevmem kendisini o ayrı mesele...
başka bi mesele daha var kıraca da çok pis kıl olurum...
Birşeye dikkat ettim kusura bakmayın arkadaşlar.Bu sadece kişisel düşüncem.a.ş.b in yazmış olduğu birçok konuyu yarım yamalak okudum.Bildiklerimden farklı olan bişey anlatılmamış yazdıklarında.
Aslında benim anlatmak istediğim daha farklı bişey.Umarım anlayışla karşılarsınız.
Bu arada kıraca pende çok pis kıl olurum,ama Kıraça'yı Akya yapmanın gayretleri bence biyerde tıkanır diye düşünüyorum.
ama
Bende bun buna katılıyorum.
Varsın popüler olsun ama bizim buralarda değil, motoru tanımayan, yanlış bilen insanlara empoze etsin bu popüleriği.
Bu mesaj en son " 29-08-2007 " tarihinde saat 22:16 itibariyle mikrop tarafından düzenlenmiştir....