Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: , , , , ,

Yanıtla
Eski 17-08-2007, 11:21   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Angry Yazıklar olsun böyle Köşe yazarına ve cevabı

Hurriyet in kelebek ekinde köşe yazarı olan bu şahısın yazdığı yazıyı kınıyorum. Baştan çok güzel başlamış yazıya ama "Tevekkeli değil motorcular caddelerde terör estiriyor, neredeyse her gün bir motosikletçi kazada ölüyor." Bu köşe yazarımızın Türkiyenin en büyük gazetelerinden birinde çok sayıda takipçisi olan bir kişi olması da yaptığı saçmalığı iyi ce körüklüyor.
Kendisinden b başka bir yazar abim vasıtası ile randevu istedim Türk motosiklet camiası adına ancak geri çevrildim.

Kendisini yazmış olduğu tamamen bilinçsiz ve cahilce yazıdan dolayı kınıyorum ve sizlerin de tepkilerinizi uygun bir uslüp ile belirtmenizi rica ediyorum yollamış olduğunuz mesajlarınız kendisine iletilecektir teşekkürler...

Caddelerde motorcu terörü

Sabah gazetesinin kapağında bir fotoğraf.

Gazetenin muhabiri Nurdeniz Kutsal, Dünya Supersport Motorsiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun arkasında motosikletle hız yapıyorlar.

İkisi de kasksız.

Fotoğraf tam da gençleri özendirecek türden. Herkesin imrendiği, gıpta ettiği Dünya Şampiyonu bir genç motosiklette, arkasında ise genç ve alımlı bir kız. Asi ruhlu genç ekek ve özgürlüğünü ilan etmiş genç kız imajı çizilmek istenmiş mizansen fotoğrafta.

Tevekkeli değil motorcular caddelerde terör estiriyor, neredeyse her gün bir motosikletçi kazada ölüyor.

Kelle koltukta, Allah’a emanet gittiğimiz trafikte bir de motorsikletliler çıktı başımıza.

Hiçbir kurala uymuyorlar, deli gibi motosiklet kullanıyorlar.

Kask takmıyorlar. Kendi kask takıp, arkasına aldığı arkadaşını kasksız bırakacak kadar bencilleri de var.

Yavaş ilerleyen trafikte, araçlar arasında slalom yapıyorlar. Duran trafikte, her an birisinin kapı açma riskine rağmen araçlarla kaldırım arasında süratle yol alıyorlar. Sokaklara ters yönden girip, otomobillerle burun buruna geliyorlar. Trafikte her türlü terörü estiriyorlar çünkü trafik polisi bunları denetlemiyor. Ceza kesmiyor. Uyarmıyor.

Ve üstüne üstlük gençleri motorsiklete kasksız binmeye özendiren Sabah gibi gazeteler de çıkıyor.

Kapağında gençleri kasksız motosiklet kullanmaya özendirecek kadar sorumsuz davranabilen Sabah, birkaç gün geçmez acı bir motosiklet kazasının haberini "kask takmadı öldü" diye haber de yapar utanmadan.

Yurtsan ATAKAN

"http://kelebek.hurriyet.com.tr/yazarlar/7100570.asp?yazarid=52&gid=182&a=978303" adresinden alıntıdır.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2007, 11:24   #2 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
kim utanmalı şindi peki ? yazarmı sabah mı kenan mı ?

my bikez
mertmertmert is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2007, 11:28   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Kenan ve sabah ta da hata var tabiki işi körüklemiş ancak bu yazıdan sebep hiçkimse tüm motorcuları trafikte terör estiren insanlar yerine koyamaz.

Bu arkadaş Sabah gazetesine sataşabilmek küçük düşürmek adına motorcuların yıllardır uğraşmış olduğu motosiklet imajını zeddelemetedir.

Özellikle dikkatinizi çekerim "Kelle koltukta, Allah’a emanet gittiğimiz trafikte bir de motorsikletliler çıktı başımıza. "Bu ne demek yahu trafikte yol hakkı sadece otomobillere mi ait yani?

Basın yayın ile ciddi ilişkile içerisinde olan bir insan olarak bu güzide türünün son örneği arkadaşı KINIYORUM.

Yolun ortasında otomobilin kapısını açmak mantıklı birşeymiş gibi savunmuş birde cahil adam.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2007, 11:29   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ODUNCU kullanıcısının avatarı

Valla mevzu rakibi karalayacak ya o. Ben şahsen basın masın ne kaale alırım ne ciddiye nede inanırım. Okurkende bilirimki içinmdeki çogu şey yalan yalnış. Yani adam cinsinin geregini yapmış zaten ne yazacagınıda patronu söylemiştir yoksa sanmamki onun aklına gelsin.

SAKARYA
ODUNCU is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2007, 11:32   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Tutkunu olduğumuz motorsikletler ve kullanıcıları hakkında yapılan bu ithamı şiddetle kınıyorum....
Üzücü bir yazı , ve en çok insanı üzen yaşadığımız toplumda aydın diye bilinen yazarlarımızın bu tür bir gaflet içinde olması ve kaleminden zehir akıtmasıdır.
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
selçuk333 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2007, 11:43   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Apr 2007
Bence hepside hissesine düşeni almalı.Kenanın yaptığıda kabul edilir cinsten değil, bunu özendirme adına haber yapmakta yanlış falan falan gider bu iş.
Eski 17-08-2007, 11:52   #7 (permalink)
Chooperturk
Guest

kenan ın hatası böyle kazmaların ağzına laf veriyolar işte... var bi yarası motorcular tarafından arkadaşın ama çözemedim

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2007, 11:56   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

sastuning kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
sastuning kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
''Allah’a emanet gittiğimiz trafikte bir de motorsikletliler çıktı başımıza''

bizi trafikte sıkıştıran salaklardan biride kesin budur. bu tür adamlar bencilin önde gidenidir.
sastuning is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2007, 11:57   #9 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

kosayı indiricen kafasına , bak ondan sora atıp tutabilio mu böle?

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2007, 12:00   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

BooRoCK kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
BooRoCK kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Kenan gibi bir dünya şampiyonu kasksız motora biniyor ve arkasındaki bayanda kasksız..Bu tabii motorcuların açıklarını arayanlar için bulunmaz fırsat...Terör her yerde terördür..Bunun iki veya dört tekeri olmaz.
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları