2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
Arkadaşlar bugün ilk defa 2 dakika içinde 5 başlık kilitledim ve bu mutlu anımı sizlerle paylaşmak istedim.
Acaba diyorum artık,
Hani sorulduğunda "hiç sevmem tam bir rezillik çocuklarımız kötü etkileniyor vs vs vs" derizde bir çoğumuzda "gelin kaynana" "benimle evlenirmisin" "biri bizi gözetliyor" gibi programları izlemekten içten içe bir zevk alırızya öyle bir durummu yaşanıyor burda da...
Yani kotluğumuzda evimizin güvenli ortamında yaşanan kargaşalara uzaktan bakmaktan tarif edilemez bir zevkmi alıyoruz...
Neyse bir iki saat sonra siz okuyup bitirdikten sonra bunuda kilitleyeceğim ve 6 olacak bugünkü rekorum.
1000 msj üstüne yapılanlar pretesto idi arkadaşlar ben sordum çünkü onlara yazılanlar önemli degil direk onlara yazacagınıza 1000 msj topigine yazıcaksın ki neyse bırakın geyik olmasın denildi ilk 20 altında kalsın ama görünsün en son kimin yazdıgı diye söylenmişti toplantıda zamanla olur herhalde yanlız dün gece ufak bir şaka vardı federalden harley şakası bence en azından biraz neşe babında idi eee artık burdada bir tepkiyi bu şekilde verdi polimige girmeden
sevgilerimle ASHES
Amacım siteyi biraz canlandırmaktı desem, biraz gülelim istedim desem, ayrıca benim sattığım harleyin ilanı neden kitlendi desem,( altuğ 50 kağıt lazım olm, onun için satıyorum harleyi ) neyse herkesi çok seviyorum, siz bana bakmayın uyarı , ikaz hertürlü açığım, he dururmuyum, durmam...hepinizi seviyorum, hemde accayip....<br><br>Edited by - federal on 03/01/2006 18:05:01
__________________ bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
Lbc bülent kardeşim sende bana accayip soğuk bir tip gibi gelmiştin ilk başta ama ben hayatımda insanları ilk görünümleri ile kıyaslamamayı ve değerlendirmemeyi öğrendim, çünkü sen adam gibi adam çıktın, bende seni seviyyorum kardeşim sağol....
Bunalımdayım daemon doğrudur, şaka bi yana amacım sitenin ilerde karşılaşacağı bir takım sorunları dile getirmek ve önlemin nasıl alınacağını görmekti, yangın tatbikatı hesabı, daha iyi planlarım var, bombaaaaa, yakında...