2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
botları resimlerden gördüğüm kadarıyla bılıyordum fakat bugün canlısını ınceleme ımkanım oldu gercekten kalıtelı malzemeler kullanılms hem sağlam hemde göruntu olarak şık duruyorlar, normal gunluk yasantıda dahı gıyılebılecek şıklıkda, tebrıkler motobot...
__________________ bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
botları resimlerden gördüğüm kadarıyla bılıyordum fakat bugün canlısını ınceleme ımkanım oldu gercekten kalıtelı malzemeler kullanılms hem sağlam hemde göruntu olarak şık duruyorlar, normal gunluk yasantıda dahı gıyılebılecek şıklıkda, tebrıkler motobot...
aynen katılıyorum, kesinliklede gerekli olan bir koruma zaten. herkes almalı
__________________ polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no :2 elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...
__________________ Toprağa kavuşacaksın ! Sonra Toprak olacaksın!
Sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin!
Ordan özüne ulaşacaksın!
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
bu marushın kaskın aynı standartta , baska bır modelıyle takası mumkunmu Yasin...
Gerekeni yaparız fakat bu marushin in üst seviye kaskı bunun bir üst modeli ar onun haricinde modeli yok...Varolan modeller ilse alt segmentde olan kasklar...
masa cevizmi abi diyeceğim , kızacaksın o yüzden demiyor soruyorum yazlık botların tüm numaraları varmı sayın adminim..
__________________ Toprağa kavuşacaksın ! Sonra Toprak olacaksın!
Sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin!
Ordan özüne ulaşacaksın!
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!