Arkadaşlar 18 temmuz akşamı 23:15 sularında yeniköyde sahildeydim....
Artçımla beraber ilerlerken 2 araç park etmeye çalışıyordu ve onların önündede bir araç olduğunu farkettim....
İyice yawasladım yaklaşık 20_30 km hızla korna ve sellektorle uyararak yanından geçerken mitsubishi marka bı jeeple angutun biri u donusu yapmaya kalktı ve tamponuyla benım sag ayak karsılastılar....
Yere düştükten sonra hemen artçıma baktım hıcbırseyı yoktuki ayagımın dizimin yanında oldugunu farkettim....
Ordan gecen motorcu bir arkadas hemen durdu ve ambulansı cagırdı cok saolsun....
Hastane donemı basladı.. film cekıldı sag kaval kemıgı ve arkadakı kemık bıcımsız olarak kırılmıstı ve cuma amelıyat olacaktım ama bacagım katlandıgında alttakı dokuya zarar verdıgı ıcın odem olustu ve amelıyata gıremedım salıya kaldı....
Salı gunu amelıyata gırdım bacagıma platın takılacaktı kenıdme geldıgımde bacağımdan çıkan 7 demırı gordum ve sok oldum.... Doktorun söylediği: kaval kemıgın peynır gıbı olmus bu tedaviyi uyglumak zorunda kaldık....
1 hafta sonra evdeyım.... Biraz agrım var .. Bu demırlerden kurtulup saglıgıma kavusmam 3 ay tekrar motora bınmem 6 ay alacak... 8/8 karsı taraf suclu oldughundan bıde mahkeme surecı var tabı...
cok uzun bi yaz oldu okuduysanız tebrık ederım....
gecmıs olsun topicinde acmadım cunku acıklamam ara sayfalarda kalacaktı
Üzücü Kaza Haberi bu sefer DDYTından.. :(
Kaza anında hemen deer152 özgürü aradıom ve herkesten once geldı ona cok tesekkur ederım....
ddyt den herzaman oldugu gıbı yanımda olan abılerım kardeslerım cok tesekkur ederım sizleri cok seviyorum.....
ve daha bulusumamamıza tanısamamıza ragmen mesajlarıyla telefonlarıyla yanımda olan mv lı arkadaslarım sızlere cok cok tesekkur ederım....
kolay kolay aglamam ama acıdan aglarken agrılarım dındıgınde sıkıntıdan kafayı yerken yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkurler.........