Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags:

Yanıtla
Eski 13-06-2007, 21:35   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

halilhoca kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Motokasko

1O BİN lik bi motoru senede 1280 ytl ye kaskolatmak mantıklımıdır.Bu konuda ciddi anlamda kararsızım Evi, arabayı, hanımı,cocukları ceptefonunu motoru aman allahım bunun sonu nereye varacak maaşın yarısını sigortacılara veriyorum sanki. Lütfen herkes fikrini söylesin.Çok acil.
halilhoca is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2007, 21:41   #2 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Shaolin kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2007
Motoru mutlaka sigorta yaptırmak mantıklı ama bana söylediğiniz fiyat biraz pahalı geldi. Biraz daha araştırma yap derim. Zaten motorlara kasko sigortası yapan çok sınırlı şirket var.
Shaolin is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2007, 21:42   #3 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Eğer allah korusun bir kazada en az 3000 ila 5000 arası masraf çıkıyor ise tabiki mantklıdır ...

Geçen bir arkadaşımız kaza yaptı görünürde birşey yok zannedersinki 300-400 ytl 5500 ytl hasar çıktı makinede allahtan kaskolu idi...

Tabiki kaza yaşanacak diye birşey yok tedbiri al tevekkülü allaha bırak demişler hocam

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2007, 22:14   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

halilhoca kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Alıntı:
Biscuit tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Eğer allah korusun bir kazada en az 3000 ila 5000 arası masraf çıkıyor ise tabiki mantklıdır ...

Geçen bir arkadaşımız kaza yaptı görünürde birşey yok zannedersinki 300-400 ytl 5500 ytl hasar çıktı makinede allahtan kaskolu idi...

Tabiki kaza yaşanacak diye birşey yok tedbiri al tevekkülü allaha bırak demişler hocam
Haklısın yasincim

Peki arkadaşlar benim kawasaki de motor koruma elcik koruma karterkoruma radyator koruma vs... bide telli jant allah korusun kaza anında bunlar motoru korurmu o kadar masraf çıkarmı acep bu korumalara verilen paralar yoksa gereksizmi markalı mallar givi filan. Geçenlerde bi sigorta şirketi ile konuştum 800ytl olur ama park halinde çalınma durumunu kapsamaz hareket halinde çalınırsa ödeme yaparız dedi çok şaşırdım.Ya bi motor hareket halndeyken nasıl çalınır. Şubattan beri koskosuz kullanıyrum bayağı km yaptım bişi olmadı ama bu konu aklıma düştü aklıma gelen başıma gelir.Bi an önce yaptıayım bari.Thanks.
halilhoca is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2007, 22:19   #5 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
hocam sen yaptırt.kartel koruma motor koruma zaten patlama dercene gore bı yere kadar etkılı ama on teker koruma on takım koruma dıye bısey yok zaten bı motoru yan yatıslar degıl kafadan patlamalar pert eder(genelde)halıyle trafıkte seyredıyoruz ve 70-80 km le ondekı araca patlamak on takımı jantı komple yamultuyor bıde sasede buna eklenırse allah korusun masraf korkunc bır hal alıyor.ımkan varsa hocam full kaskodan sasma.

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2007, 22:26   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Apr 2007
Mevcut korumalarınız sanıyorum kasko yaptırırken, koruması olmayan aletlere oranla daha fazla iskontolu oluyor.Benim aracımda kaskosuz fakat tabiki yaptırmak lazım.Bu konuyu Riva gezimizde Yasin'lede paylaştım M.V ailesi olarak bir sigorta firması ile muatap olsak bize avantaj sağlarmı? Bu konuyu çalışabilecek sigorta konusuna veya camiasına yakın arkadaşlarımız varmı acaba?
sky blue is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2007, 22:28   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

e_erdun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
kasko için ,hangi şirketi tercih edelim acaba ?
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2007, 22:37   #8 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
sky blue tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mevcut korumalarınız sanıyorum kasko yaptırırken, koruması olmayan aletlere oranla daha fazla iskontolu oluyor.Benim aracımda kaskosuz fakat tabiki yaptırmak lazım.Bu konuyu Riva gezimizde Yasin'lede paylaştım M.V ailesi olarak bir sigorta firması ile muatap olsak bize avantaj sağlarmı? Bu konuyu çalışabilecek sigorta konusuna veya camiasına yakın arkadaşlarımız varmı acaba?
Bu konu için çalışmalarımız devam ediyor abicim gerekli fizibilite yapıldıktan sonra açıklamaları yapacağız.

Konu ya dönelim hocam uzun seneler bu motoru kullanacağa benziyorsun yaptırt sen en güzeli değiştirsende diğer motosiklette kullanırsın

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2007, 22:42   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Apr 2007
Alıntı:
Biscuit tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu konu için çalışmalarımız devam ediyor abicim gerekli fizibilite yapıldıktan sonra açıklamaları yapacağız.

Konu ya dönelim hocam uzun seneler bu motoru kullanacağa benziyorsun yaptırt sen en güzeli değiştirsende diğer motosiklette kullanırsın
İnanıyorumki bireysel alınan rakamlardan daha iyi netice alınacaktır.Bilgilendirme için teşekkür Yasin kardeş.
sky blue is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2007, 22:43   #10 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
benım bıldıgım koruma demırı-kapalı garaj-alarm sıstemı vs ayrıca kac senedır a2 ehlıyet sahıbı oldugunuz vs gıbı etmenler ıskonto saglıyor amaaaa daha oncekı kaskolarınızdakı hasarsızlıgınız en buyuk etmen ıskonto konusunda

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları