Evet arkadaşlar. Termale gitmeyen, gidemeyen dostlarımı düşünerek Ortaköyde buluşalım diyorum. Hem güzel zaman geçirir, haftasonumuzu değerlendirmiş oluruz, hemde bi güzel muhabbet eder hasret gideririz... Biralarımızı alıp sahilde muhabbet eder yada güzel bi cafeye girip tavla okey oynayabilir yada sıcak sıcak çay içebiliriz..
Başka sitelerde yapılan gezi ve org. duyurularının sitemizde yapılması yasaktır...
Başka bir siteye ait duyuru yapılmadan önce site yönetimden izin alınması gerekir.
Site Yönetimi
Tarih:07/04/2007
Buluşma saati: 18:30
Buluşma yeri: Boğaz turu iskelesi
**Pınar
**The
**Nihal
**eserköse(belki)
**serüvenci80(belki)
**Kaiser
**Kırmızıkahve
**
**
**
İşten yeni geldiğim için biraz uyuycam. Ozamana kadar gelmek isteyenler isimlerini eklerse, numaralarını pm atarlarsa yada topiğe yazarlarsa kendilerine ulaşarak bilgi aktarılacaktır. Buluşma kesin olacaktır. Uyuyorum diye boşladığım düşünülmesin.
Saat 15:00 gibi uyanıp tekrar konuya hakim olacağım ama siz beni beklemez herkesi toparlar, haberleşmeyi sağlam tutarsınız bilirim

Acil ulaşmanız gerektiğinde dimitrakide telefon numaram mevcuttur. Kendisinden tedarik edebilirsiniz.
Dimitraki tel:05352490841
Bu arada kırmızı şeytanda gelicek. Bi tur versene diyecekler gelmesin
Başka sitelerde yapılan gezi ve org. duyurularının sitemizde yapılması yasaktır...
Başka bir siteye ait duyuru yapılmadan önce site yönetimden izin alınması gerekir.
Site Yönetimi