2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
racing motor sahibi , bi filmde rol almak isteyen , aynı zamanda çekimlerden gelir elde etmek isteyen bir arkadaşımız varsa , özel mesaj yoluyla bana ulaşsın lütfen.
bir yönetmen tanıdığım bu konuyla ilgili benden yardım istedi. bende size aktarıyorum konuyu. merak etmeyin öyle aksiyon , ön kaldır - arka kaldır tarzı işler değil.
çekimlerin kaç gün süreceğini bilmiyorum, örneğin 3 gün sürerse
3 gün X xx ytl şeklinde alacağınız ücrette belli olacaktır...
konuyla ilgilenen varsa , yukarıda belirttiğim gibi PM atsın... racing harici makinalar kabul edilmeyecektir. racing'inde yeni olması tercih sebebidir... sürücünün yakışıklı olup olmaması çok farketmiyor, sonuçta kafada kask olacak. taylan bile kullansa olur o yüzden.
2 vakti olan bi adam gerekio
3 ehliyet gerekio bu iş için
4 ille üflettirecen kingi kulağına heralde...
vivid yapımı değil hocam film.
o yüzden naked istemiolar...
şaka bi yanada olabilir, öğrenince ben size gerekli detayları veririm yakında.
gider görüşürsünüz. 1 kişiyi seçer onlarda. ha bu bandit mi olur , racingmi olur bilemem tabi.
__________________ polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no 2: elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...