Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: , , , , ,

Yanıtla
Eski 20-12-2005, 19:07   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

baron kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
baron kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla baron kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla
Honda Guvenli Surus 2 Egitimine Kimler Gelir ?

<p>Herkesin kafasinda olan honda nin motosiklet egitimlerine birlikte gitmeye ne dersiniz?

Hepimiz ayni duzeylerdeyiz ve ciddi bir egitime ihtiyacimiz var. Hepimiz ayri ayri gitmektense hep birlikte bize ozel bir kur da hondanin guvenli surus 2 egitimine kimler katilir? hem sira beklememek hemde hep beraber eglenerek egitim almak isteyenler kesin olarak gelirim diyenler bir el kaldirirsa kac kisi oldugumuzu gorur ona gore honda egitmenleriyle konusup yeni yilda bize ozel bir kur talebinde bulunuruz. hondanin boyle gruplara sicak baktigini ve ilgilendigini biliyorum. 2. kur un fiyati 180 ytl ve motor, koruma kiyafetleri ve diger tum ihtiyaclar honda tarafindan karsilaniyor. servis imkanida var. motoru dusurup cizicem derdi olmadan guzel bir egitim sansi sunuyorlar. hadi bakalim egitime kimler ben kesin gelirim
der?

Sikca Sorulan sorular icin: <a href="http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=egitim_80" target="_blank">http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=egitim_80</a></p>
Güvenli Sürüş 2 Eğitimi:
&quot;Motosiklet ile tanışıklığım var, bir süredir de kullanıyorum. Ancak sahip olduğum bilgi ve teknikler tamamen kişisel çabalarım sonucu edindiğim tecrübelere dayanıyor&quot; diyorsanız, daha önce motosiklet sürüş eğitimi almadıysanız ya da aldığınız eğitimi yetersiz buluyorsanız, bu programın becerilerinizi geliştirmek konusunda en iyi seçim olacağını düşünüyoruz.

ULASIM:
=======
Honda Türkiye A.Ş.
Atatürk Mahallesi Turgut &Ouml;zal Caddesi
No:123 P.K. 41480
Şekerpınar &ndash; Gebze / KOCAELİ

Eğitim tarihlerinde İstanbul&rsquo;un her iki yakasından kalkacak olan servislerimiz sizleri Motosiklet Eğitim Merkezi&rsquo;ne ulaştıracaktır. Avrupa Yakası&rsquo;ndan kalkacak olan servisimiz saat 08:15&rsquo;te Taksim&rsquo;deki Atatürk Kültür Merkezi&rsquo;nin önünden, Anadolu Yakası&rsquo;ndan kalkacak olan servisimiz ise saat 08:25&rsquo;te Bostancı Deniz Otobüsleri İskelesi&rsquo;nin önünden hareket etmektedir. Akşam dönüşte ise servisin rotası üzerindeki arzu ettiğiniz bir noktada inme olanağı bulunmaktadır.

Kendi olanakları ile gelmek isteyenler;

E-5&acute;ten geliş:
İstanbul&acute;dan gelirken Kocaeli il sınırını geçer geçmez Yenimahalle sapağından ayrılın. TEM istikametinde giderken ilk çıkış olan GOSB sapağından sapın ve 200m kadar ilerideki göbekten sola dönün. TEM üzerindeki köprüden geçtikten sonra solda Honda Türkiye A.Ş&acute;yi göreceksiniz. Yolun karşısına, yani geliş istikametine geçmek için yukarıya doğru dümdüz devam edip ikinci sapak olan Tepeören&acute;den saparak köprünün üzerinden geldiğiniz yönün tam tersi yöne bağlanın ve aşağıya doğru Shell benzin istasyonuna kadar devam edin. Shell&acute;in önünden ana yola paralel yan yola girerek Honda Türkiye A.Ş.&acute;nin kapısına ulaşacaksınız.

TEM&acute;den geliş:
İstanbul&acute;dan gelirken Bayramoğlu-Eskihisar-&Ccedil;ayırova sapağından ayrılın ve gişeleri geçin. Gişelerden sonra ikinci sapak olan GOSB sapağından ayrılın ve sizi bağladığı yola çıktıktan sonra 200m kadar ileride olan ilk göbekten sola dönün. TEM üzerindeki köprüden geçtikten sonra solda Honda Türkiye A.Ş&acute;yi göreceksiniz. Yolun karşısına, yani geliş istikametine geçmek için yukarıya doğru dümdüz devam edip ikinci sapak olan Tepeören&acute;den saparak köprünün üzerinden geldiğiniz yönün tam tersi yöne bağlanın ve aşağıya doğru Shell benzin istasyonuna kadar devam edin. Shell&acute;in önünden ana yola paralel yan yola girerek Honda Türkiye A.Ş.&acute;nin kapısına ulaşacaksınız.

GELECEKLER
===========
1)Baron
2)gaffar
3)explorer
4)virus_girl
5)conqueror
6)ubaykal
7)TYP-R
8)tilna
9)Morpheus
10)shamyl (marttan sonra olursa)
11)erkiran (10 nisandan sonra olursa)

Yedekler
=======
1)zagor
2)cafein
3)CavaLos
4)Püskül
5)necef<br><br>Edited by - baron on 05/01/2006 20:16:22

Maviş 2005 Fazer 600 BikePics: http://www.bikepics.com/members/erbaris/
baron is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2005, 19:08   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ben gelmem...kendi kendime öğrenirim, düşerim kafamı kırarım yine de gelmem... para yok yaw anlayın...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2005, 19:09   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Virus_Girl kullanıcısının avatarı

Baroncum konuşmuştuk falan ama işi ciddiye dökmen güzle oldu..

Ben katılabilirim.Ama umarım yer bulunur..
Ben Haziran da kasım ayına başvurduğumda kontenjan doluydu umarım boşluk oluşurda bu güzel fırsattan yararlanırız..
Virus_Girl is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2005, 19:12   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

baron kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla baron kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla
gaffar nick li ali de gelicek. kontejani grup olarak bize bir kiyak seklinde halletmeyi dusunuyorum. yani belki bize ekstradan bir kur acilir ve kontejan sorunu yasamayiz. ali gecen sene nisan ayinda 1 e basvurmus. ekimde yer bulabilmis. gecen sene katilan yeni motorcularida dusunursek isimiz zor obur turlu

baron is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2005, 19:15   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

erkiran kullanıcısının avatarı

Barış ben ilk kura girmedim 2. kurdan başlatırlarmı ? Birde tarih önemli ne zaman başlayacak ?
erkiran is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2005, 19:20   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

daha kisi sayisi belli olmadigi icin konusmadik. yaklasik kisi sayisi olsun ona gore zaman belli olur. ama en kisa zamanda yapmaya calisicaz. bu arada bende ilk kura gitmedim. ilk kur daha hic motor kullanmayanlar icin. zaten birbirine de benziyormus. yani su an trafikte motor kullanabiliyorsan 1 e gitmene gerek yok

baron is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2005, 19:23   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

erkiran kullanıcısının avatarı

kullanabiliyorum barış o zaman gerek yok gitmeme

peki 2. kurda neler ögretiyorlar bilgin varmı ?
erkiran is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2005, 19:30   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

<p>cok ayrintili yok ama ilk once teorik egitim ve sonra donusler, denge saglamasi ve frenaj olmasi gerek.. ama cok faydali oldugunu duydum. hatta 3. kuru 2-3 yilda bir alan bile varmis. 12 yillik race kullanan bir tanidik ki her turlu hareketi yapiyor (on kaldirma, arka kaydirma gibi ) ) gecen yaz 3. kura gitti. siz dusunun artik

bu arada egitim cumartesi ve pazar olarak 2 tam gun duzenleniyor.</p>

baron is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2005, 19:35   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

OZTURK kullanıcısının avatarı

Eğitim nerde veriliyor ,
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2005, 19:39   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tuzlada hondanin yerinde. bostancidan servis kalkiyor

baron is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları