2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
arkadaslar bılıyorsunuz gecen sene fuarda karsımıza cıkan otv artısı yetmezmıs gıbı bu fuar da karsımıza fon cıkıcak bılgılendırıyım dedım gercı alıstık artık kazık yemeye benım anlamadıgım nıye kımsenın sesı cıkmıyo bu otv nıye yukseltıldı amac ne hadı onu daha onu sındırmeden bu fon ne neyın nesı bu sektore ne faydası var amac ne bu memlekette bu kadar sektor varken nıye motosıkletın uzerıne gıdılıyo anlamadım nıye kımse acıklama yapmıyo fedarasyon nerde lısans alamya gelıncemı yada organızasyonlarda torenlerdemı boy gostermeye yarıyo bu fedarasyon yeter artık bu vatandaslar ne ıs yapar bılgısı olan bı bılgılendırsın
ne fonu olacak bu ?
neye yarayacak?
ve kime ne faydası olacak bu fonun ?
Eh işte , nereden ne tırpanlarsam kar zihniyeti , kurtulamıyoruz bnlardan...
__________________ Toprağa kavuşacaksın ! Sonra Toprak olacaksın!
Sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin!
Ordan özüne ulaşacaksın!
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
ah mert bı bılsem zaten yazmıcam uretıcıyı kollama amacıyla ımıs ama turkıyede kım motor uretıyo bakın topluyo demıyorum kım motosıklet motoru karburatoru pıstonu sekmanı hava fılıtresı bırakın tel bıle daha yenı bı ıkı fırma basladı bu fon agaların cebıne anlıcagın mert
nerede bir talep var ise orada rant vardır,bu gerçektir,
motorsiklete olan arz ve talepte bu doğrultuda rant'a meydan vermektedir,kaldıki motorsiklet kullanımı teşvik edilmesi gerekirken,bu gibi fiyat artışları bazı çevreleri motor kullanımından uzaklaştırmaktadır ki bu büyük bir yanlıştır,saygılar sunarım güzel memleketimin idarecilerine...
vur abalıya ıkı gun once ıkı kanadalı vatandas geldı yanımda sıteden voynaı savas vardı bıraz konustuk adamlar memleketlerınde motosıklet yolu ayrı ımıs artı 250 cc ye kadar her turlu makınayı aynı ehlıyetle kullanabılıyorlar ama temel egıtım alınıyomus ve ehlıyet 6 ayda anca alına bılıyomus bızde ehlıyet nası alınıyo herkes ıyı bılıyo oto yolda parayokmus koprulerde parayok en guzelı vergı 0 evet yanlıs degıl bırakın kdv yı otv yı vergı belırlı bı cc kadar 0 mıs su vatanı ne hale getırdıler yazık gunah yaw neyse yazarsam aksamı bulur
arkadaşlar yakında WC'lerin başına memur dikip , hımmm 3dk23sn boyunca ettin , vergisi şu derlerse şaşırmayın...
Güzellik Yüzde değil Yürekte Olmalı...
Ya işte baktılar sektörde gelişme var hemen rant çıkardılar tıpkı ÖTV gibi ayrıca ne fayda sağlayacakmış bu fon üretim yok bişey yok sadece bu sebepten hazzey türk üretimi durdurma kararı almadı mı daha adam gibi başlayamadan.
Arkadaşlar bu işler örgütlenme zamanında çok iyi bir köprü eylemi hazırlamıştım gelin fuarda da imza toplayalım fon ve ötv ye karşı ayrıca federasyonun standına da gidelim toplu bir şekilde belki biraz çaba gösterirler artık.
Ne dersiniz?