Nazar Etme Ne Olur ...Kredi Kartına Taksitle Al Seninde Olur...:P
Bugün motorsuzluğumun son günüydü...Metroyu Otobüsü kalbime gömdüm...İçimde bir buruk anı olarak kalacaktı Toplu taşıma araçlarındaki hatıralarım...
Şoföre günaydın deyişim...:P
sıkışan bölgelere arkada boş yer yokmu diye haykırışlarım...:P
o akbilin iğrenç...didooo sesleri...:P
ortadan binenlerin mavikartlarını uzatmaları...:P
otururken birilerin gelip acaba kalkacakmı diye taciz etmesi...asla yaşlı olduklarını kabul etmeyip yer verildiğinde "ülen iyiki yaşlandık bak yer verenlerimiz çok oluyor" diye sevinmeleri...:P
ama otobüslerde ezilme tehlikesi yaşadığım için...foto çekemedim...(en azından bizim seyrantepe otobüsü hep tıklım tıklım olur) sizlerle daha modern metromuzdan cici fotolar koydum...:mrgreen: güldiken amca beni anlar...zamanında oda gültepe arabalarına az binmemiştir...üst üste istif halinde giderdik...:P
Ben motoru esasında teslim almadan önce ruhen kullanıyordum...bugüne adeta motorla başladım...garip bakışlar altında tabi...millet ben kaskla işe giderken şunu diyorlardı...

ale:
"abi bu herif maynak..."..."aaa kaskla geziyo...ama kravatlı falan..."..."aaa çalışmaktan sıyırmış herif...akıllı deli...psikolojik manyak....":P
MOTORSUZLUĞUMUN SON GÜNÜ İŞE KASKLA GİTTİM...
ama ben umursadım...tringo dedim...o kask kafamda olacaktı...motorum beni bekliyordu bugün mutlaka almalıydım...kafa 1500 olmuş zabahınan zaten...milletin garip bakışları altında işime doğru emin adımlarla ilerliyordum...:P
lanet olası metro emin adımlarla bir daha alamayacağı yolcusu benim için son kez geliyordu...:P pekde ciddiyim sabah sabah...:queen:
metroya bindim halen aynı bakışlar...sanki uzaylı görmüş gibi millet...benimde insan olduğumu anlamaları için uzun bir süre gerekti...kafasında kask olan birini neden dışlarki bu toplum...bizi sevmiyorlar valla...biz hep deriz boşa demiyoruz...:queen:
toplu taşıma araçlarına son binişim olan bu fotoyu asla unutamam...son bakışlar...
motorsuz son poğaça alışım...:P
Nişantaşı sokaklarındaki motorsuz son günüm...
nihayet bir fırsatını buldum ve benim aslanı almaya Ümraniyeye gittim...benim aslan dışarıda üşümüş...:queen: diğer kardeşlerinin yanında oynamak istemedi...beni al diye tutturdu...kurtar beni bu bataklıktan Mete Han abi deyince kıyamadım aslanıma...
bataklıkta bir gül gibiydi benim cbfm...diğer motorların yanında nasılda parlıyordu...:salut: :cherry: :P
selesinde adım yazıyordu...kapı gibi tapulu mal valla...:queen:
aslan parçası mübarek...duruşu yeter...:P plaka kapatmak adettendir...ne alakaysa...:P
Bu arkadaşda D&B Motordan ALi kardeşim...Çok efendi biridir...yardımları için teşekkür ederim...Trabzonludur...Hyosun rt 125 hastası...egsozda 2 tanede delik açarım bağırtırım motoru deyip durdu...Bizim prometheus kankamın tayfasından...sıkı endurocu...:mrgreen:
Benim aslan şahlandıı..yolda...abi yok böyle tatlı bir motor inanın...vitesler yağ gibi akıyor adeta...duruş kalkış...herşey dört dörtlük...fotolar daha güzel olsaydı keşke...yaşamanız lazım bazı şeyleri...
beyler 90 den beri iş hayatındayım...Abi bu kadar yoğun...yorgun... süzgün... bezgin bekir... olduğumu hatırlamam inanın...yani motoruma doyamadım ona yanıyorum...daha 45 km de...bugün teslim aldım...3 gündür beni bekledi kerata...ama 15 gün yatma ihtimali belirdi evde...nedeni sabahın 6 sında kalkacak olmam ve şirket aracının bende olması...yani havalarında ne kadar soğuk olduğunu farkettim...abi af buyrun güneş görmeyen yerlerim nasılda üşüdü sormayın...:P
özgür olmak motor kullanmak çok zevkli bir şey...tarifi yok...motorsever olmak bir ayrıcalık...gerçekten çok şanslıyız...
En iyi motor kendi motorundur...Mobiletinde olsa kendi motorundur...kıymetini bil...son motorum Pıaggıomdan ayrı kalmak öyle bir dert oldu ki içime anlatamam...yani siz siz olun elinizdekinin kıymetini bilin...
Güzel bir İstanbul manzarasıyla mesajımı sonlandırmak isterim...