Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 02-08-2006, 22:19   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

yaren_77 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
yaren_77 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to yaren_77
6 ağustos sakarya rallikrosu

Arkadaşlar,
6 Ağustos 2006 pazar günü saat 14:00 da , Adapazarı'nın Arifiye ilçesinde Rallikros sezonun 2. ayağı olan Sakarya Rallikrosu yapılacak.
Ayrıca, Arifiye Belediyesi'nin organize ettiği bu yarışta, motosiklet ve buggy şovlarda yapılacak.
Bilirsiniz ki Adapazarı motosiklet konusunda önemli bir yer.Piste, düzenli ve stabil bir seyahatle, max 2 saatte varılabiliyor.
Önümüzdeki pazar, daha iyi programınız yoksa , "gidelim" derim ! Hem motospor dolu güzel bir hafta sonu geçiririz hem de motosiklet dünyasında artık YMK 'nın da olduğunu göstermek için iyi bir fırsatı değerlendirmiş oluruz.

ALINTIDIR....

bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.site arkadaşlarımın bilgisinin olmasını istedim.sakaryada bulunan arkadaşların bu konuda bilgisi varsa paylaşmasını rica ederim....

ÇIKIKLAR NO:1 e_r_n86@hotmail.com 0555 359 32 69
yaren_77 is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2006, 23:23   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

VİCEROY kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
VİCEROY kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
kerpe gezisi ne olacak kardeş
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2006, 23:33   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kaptaniderya kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
kaptaniderya kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Yarın Arifiye belediyesi ile görüşüp detay verelim , dün gece konuştuk ama kerpe geziside var hafta sonu , bilgi olması için detay iyi olur aslında .

Muhbir , sende detay vardır belki gazete icin haber yapacakmısınız.
Eski 03-08-2006, 14:06   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

selase kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
yaren_77 sakaryalımısın?
bende bu pazar arifiyede rallikros yapılacağını duydum ama bu konu hakkında hiç bi bilgim yok..?
biz c.tesi gününden kerpeye gideceğimiz ve pazar akşamı döneceğimiz için gelemeyiz ama yalovadan gelmek isteyen ve benimle iritibata geçen arkadaşlar var..eğer gitmeyi düşünüyosanız onlarla hbrleşip buluşmanız çok hoş olur.çünkü buraya geldiklerinde sakaryadaki motorsporlarıyla ilgilenen kişilerlede tanışmayı çok istiyolar.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-08-2006, 15:36   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ODUNCU kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
Hayır aslında yalovalı ama manevi sakaryalı.
Ben cumartesi akşam kerpede kalmıyacam gidip gelecem. Pazar günü muhtemel giderim sapancaya.

SAKARYA
ODUNCU is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-08-2006, 19:19   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

yaren_77 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
yaren_77 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to yaren_77
ben yalovalıyım.sakarya üni de okuyorum.yalovalı arkadaşlar oraya gelicekler.pek detaylı bilgim yok organızasyondan.kerpe gezisi ni karıştırmayın.oraya gitmek isteyen gitsin.sadece bilginiz olması için böyle bi topic açtım.benim böyle bi organizasyonum yok.katılımcı listesi filan hiç yok.gitmek isteyen gider.

selase; bana cepten yada msn den ulaşırsan sevinirim

ÇIKIKLAR NO:1 e_r_n86@hotmail.com 0555 359 32 69
yaren_77 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-2006, 14:04   #7 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

selase kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
ok.yaren77 msni ni ekledim.kabul edersen görüşürüz..sen şuan sakaryadamısın yoksa yalovadamı?
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları