23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu( Arkadaşlar bu çok büyük bi buluşmanın motovirus ayağı hepinizi bekliyorum )
Haydi yalnızlıklarını paylaşalım
Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında kö
prü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bu nedenle bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görevleri arasında ancak bizlerde yaşlılarımıza gereken saygı ve sevgiyi göstermeliyiz. Onların tek isteği HATIRLANMAK ve SEVGİ. İşte bu nedenle yaşlılarımızı ziyaret ederek bir nebze de olsa yalnızlıklarını paylaşmak zor bir şey değil.
Unutmayalım ki zaman çok çabuk geçiyor yarın öbürgün ne olacağımız hiç belli değil.
Yaşlılarımıza, yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza unutulmadıklarını hissettirmek, inanıyorum ki MV GRUBU olarak hepimizi mutlu edecektir.
23.07.2006 Pazar GÜnÜ DARÜLACEZE ZİYARETİ
Saat 10:15 E-5 İncİrlİ (eskİ ÇarŞi Magazasi) Şİmdİkİ Boyner ÖnÜ
10:30 Hareket BÜyÜkÇekmece BeylİkdÜzÜ Avcilar
İstİkametİnden Gelen ArkadaŞlari Belİrtİlen GÜn Ve
Saatte Burada Bekleyecegİz.
Sariyer Tarabya Bebek OrtakÖy Tarafindan Gelecekler.
Saat 10:15 Maslak Bp KarŞisi
Prİncess Otel ÖnÜ BuluŞma
10:30 Hareket İstİkamet E-5 Ten Okmeydani DarÜlaceze
Anadolu Yakasindan Gelecek ArkadaŞlar
Saat 10:00 KadikÖy İskele ÖnÜ BuluŞma
10:15 Hareket
ZİYARET ŞARTLARI ŞÖYLE:
KAMERA İÇERİ SOKULMIYACAK SADECE FOTOĞRAF MAKİNASI İÇERİ ALINACAK.
BASIN MENSUPLARI İÇERİ ALINMIYACAK SADECE DIŞARIDA ÇEKİM YAPABİLECEKLER.
İÇERİYE 40 KİŞİ GİREBİLECEK ONLAR ÇIKTIKTAN SONRA DİĞER 40 KİŞİ ALINACAK.
MOTOR GÜRÜLTÜSÜ EN AZ SEVİYEDE OLACAK,
MOTOSİKLETLER BİNA DIŞINDAKİ PARK YERİNE PARK EDECEKLER,
İÇERDE YÜKSEK SESLE KONUŞULMIYACAK,YAŞLI VE HASTA İNSANLARIN RAHATI KAÇIRILMIYACAK.
İÇERİDE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR HİJYEN KURALLARINA UYULMASI GEREKİYOR,
YAPILACAK YARDIMLARLA İLGİLİ İSE:
GETİRİLECEK OLAN EŞYALAR BİRER POŞET İÇİNDE YAŞLI İNSANLARA BİRE BİR VERİLEBİLECEK,
YAŞLI VE KİMSESİZ İNSANLARIN GENELLİKLE,KİŞİSEL TEMİZLİK EŞYALARINA İHTİYACI OLUYOR (SABUN ,ŞAMPUAN, DİŞ FIRÇASI VE DİŞ MACUNU, TRAŞ SABUNU V.B.) AYRICA İÇ ÇAMAŞIRI BOL MİKTARDA (GENELLİKLE ZAYIF OLDUKLARINDAN UFAK BOYDA) VE BANYO TERLİĞİ (KESİNLİKLE KAYMIYAN CİNSİNDEN OLACAK)
İSTEYEN HEMEN GİRİŞTEKİ BAĞIŞ ODASINDA MAKBUZ KARŞILIĞI PARA YARDIMINDA BULUNABİLİR.
ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ KURALLARA LÜTFEN UYALIM,YAPILAN YARDIMLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.
BULUŞMA YERİNE HAZIRLIKLARINIZI YAPMIŞ VE DOLU DEPOYLA GELMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR>>
Ve gezinin sonunda hayatını kaybetmiş motorcu arkadaşlar için İstanbul turu atılacaktır ( herkesin yanında siyah kurdele ve Türk bayrağı getirmesi zorunludur hepinize tşk ederim eğer anlaşılmaya bi şey olursa sorabilirsiniz bekliyorum ....)
LİSTEYİ OLUŞTURUYORUM GELİCEKLER LÜTFEN ADINI LİSTEYE EKLETSİN TŞK EDERİM
1.FASTBOY3
2.SAVASXXL