Neron kardeş, gerçekten eğlenceli bi geceydi... Daha iyi anlatmıyorum tabiki de, estafurullah , ancak bişiler söyliyim madem topu bana attın..
Planlandığı gibi saat 8'i biraz geçe motorumu almaya gittim.. Bir kaç tur attım, şahane olmuştu.. şaşırdım.. orjinalinden güzeldi

... 7000 devirle gidiyordum ama anlamıyordum

.. neyse sonra yolaçıkıcam servisten, yaktım sinyalleri, sol tarafı felç geçirmiş motorun haberimiz yok

erkan kardeş açtı etti yapamadı çünkü saat 9 a yaklaşıyordu ve sahilde beni bekliyorlardı... baskı vardı çocuğun üzerinde..
neyse sonra yola çıktım, pendik sahiline çıktım ama yolumu kaybettim.. aradım yolun ortasında kannber ve dimitraki kardeş ile buluştum

direek balıkçıya... işten aç aç gelen bizler deli gibi yumulduk balıklara.. balıkçıda mehmet kardeş ile buluştuk... bize BACKUP ın yararlarından bahsetti bi sürü.. motora destek vermiolarmış onu öğrendik...
sonra biz genç aslanlar çıktık ceylan avına.. ilk hedef rahmanlar MC , ama o da ne , bomboştu mc, yiyecek hiç bişi yoktu(!).. kannber orda eski dostu mc palyoçosuyla karşılaştı, bi kaç foto çektirdi.. kaskı kucağında elinde eldiven uğurladı bizi palyoço kardeş... skyteam alcakmış, öyle dedi
vee, maltepe sahili... başka bir siteden arkadaşlarda mekana gelmiş, motorcu cennetine dönüştürmüşlerdi ortamı.. biz çektik çin işi göz nuru aletlerimi boş bir araziye, indik sahile, takinin baskıları sonucu girdik MC'e aldık kahvemizi , içtik havuz başında... akşam saatlerinde, maltepe, güzel doluyor
23 e kadar oturduk.. hiç durmadan dimitraki bize garip şeyler anlatmaya başladı.. gemiydi, kökleriydi, depo deliğiydi(!) garip hikayeler anlattı... sonra kannber uyumaya başladı.. hadi kalkma vakti dedik... 4 ün 3 lü kombinasyonu fotolar çekildi... onlarda üstte...
yine gidelim yine gidelim yine gidelim