Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: , , ,

Yanıtla
Eski 19-07-2006, 08:56   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

neron kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
neron kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Dün akşam Maltepe sahildeydik

Dün akşam maltepe sahilde erbayxp,kaanber ve dimitraki ile buluştuk. Arkadaşlar Kartal da buluşmuşlardı bende maltepe sahilde onlara katıldım. Keyifli bir akşamdı,skycan ına kavuşmanın mutluluğu erbay'ın gözlerinden okunuyordu. ben çektiğimiz fotoları göndereyim, erbay daha detaylı anlatsın (o daha iyi anlatıyo)

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2006, 09:01   #2 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
ii yapmışsınız ,resimler güzel
bizde toplandık dün...

my bikez
mertmertmert is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2006, 09:05   #3 (permalink)
Banned

Giriş: Jun 2006
bende oradaydım sizi gördüm :=)))bizimkilermi die tereddütte kaldım dün sahil acayip kalabalıktı .
chocolate is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2006, 09:12   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

erbayxp kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Neron kardeş, gerçekten eğlenceli bi geceydi... Daha iyi anlatmıyorum tabiki de, estafurullah , ancak bişiler söyliyim madem topu bana attın..

Planlandığı gibi saat 8'i biraz geçe motorumu almaya gittim.. Bir kaç tur attım, şahane olmuştu.. şaşırdım.. orjinalinden güzeldi ... 7000 devirle gidiyordum ama anlamıyordum .. neyse sonra yolaçıkıcam servisten, yaktım sinyalleri, sol tarafı felç geçirmiş motorun haberimiz yok erkan kardeş açtı etti yapamadı çünkü saat 9 a yaklaşıyordu ve sahilde beni bekliyorlardı... baskı vardı çocuğun üzerinde..

neyse sonra yola çıktım, pendik sahiline çıktım ama yolumu kaybettim.. aradım yolun ortasında kannber ve dimitraki kardeş ile buluştum direek balıkçıya... işten aç aç gelen bizler deli gibi yumulduk balıklara.. balıkçıda mehmet kardeş ile buluştuk... bize BACKUP ın yararlarından bahsetti bi sürü.. motora destek vermiolarmış onu öğrendik...

sonra biz genç aslanlar çıktık ceylan avına.. ilk hedef rahmanlar MC , ama o da ne , bomboştu mc, yiyecek hiç bişi yoktu(!).. kannber orda eski dostu mc palyoçosuyla karşılaştı, bi kaç foto çektirdi.. kaskı kucağında elinde eldiven uğurladı bizi palyoço kardeş... skyteam alcakmış, öyle dedi

vee, maltepe sahili... başka bir siteden arkadaşlarda mekana gelmiş, motorcu cennetine dönüştürmüşlerdi ortamı.. biz çektik çin işi göz nuru aletlerimi boş bir araziye, indik sahile, takinin baskıları sonucu girdik MC'e aldık kahvemizi , içtik havuz başında... akşam saatlerinde, maltepe, güzel doluyor

23 e kadar oturduk.. hiç durmadan dimitraki bize garip şeyler anlatmaya başladı.. gemiydi, kökleriydi, depo deliğiydi(!) garip hikayeler anlattı... sonra kannber uyumaya başladı.. hadi kalkma vakti dedik... 4 ün 3 lü kombinasyonu fotolar çekildi... onlarda üstte...

yine gidelim yine gidelim yine gidelim

erbayxp is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2006, 09:17   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

IBRSEN kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
IBRSEN kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
güsel buluşma..
IBRSEN is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2006, 09:25   #6 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
hobaaaaaaaa.......

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2006, 09:25   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Nov 2005
e_erdun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
güzel gezmisşiniz
gece eve çok geç kaldığınızdan eve almadılar galiba
parktamı sabahladınız
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2006, 09:38   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

yok abicim yaa... çok yorgunduk... rüzgar esip keyfimiz yerinde olunca uyuklamaya başladık

erbayxp is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2006, 10:23   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
erbayxp tafarından gönderildi
bilovi, neyse yeri yurdu değil.. gerekirse yüzyüze konuşuruz..
resmen bir tehdit , delikanlıysan buluşalım , kozlarımızı paylaşalım demek istemiş erbay , bizede haber verin de seyredelim, eğlenelim........

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2006, 10:26   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal,neyse yeri yurdu değil.. gerekirse yüzyüze konuşuruz..

Alıntı:
federal tafarından gönderildi
resmen bir tehdit , delikanlıysan buluşalım , kozlarımızı paylaşalım demek istemiş erbay , bizede haber verin de seyredelim, eğlenelim........

erbayxp is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları