Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 10-07-2006, 10:47   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

cheetos kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
Haydi Motovirus Greenpeace'e

Merhaba Arkadaşlar,

Birkaç ay önce Greenpeace üye olmuştum.Sadece maddi olarak çok az bir katkı sağlıyorum ama bu bile beni çok mutlu ediyor.Ordan gelen maili sizinle paylaşmak istedim. Aslında arzum bir şekilde Greenpeace ile Motovirusu bir araya getirmek. Bir motorsiklet sitesiyle dünya çapındaki bir çevre örgütünün işbirliğini düşünmek bile beni çok heyecanlandırıyor....Bu eylemlerine katılmak anlamında değil bizim için çok riskli olabilir ama bir şekilde onlara destek verebiliriz diye düşünüyorum.Ne bileyim mesela onların tişörtlerini giyerek bir gezi falan düzenliyebiliriz. Neyse bunların hepsi düşünce aşamasında....ve sizinde fikirlerinize açık konular....Biz bir aksilik olmazsa bu pazar Motovirusten iki kişi orda olucak..........Eşim ve Ben.maili sizinle paylaşıyorum

Dünya denizleri arasında geniş biyolojik çeşitliliği ile tanınan Akdeniz şimdilerde aşırı avlanma, endüstriyel ve evsel atıklar nedeniyle giderek sona yaklaşıyor. Belki defalarca duyduğunuz bu sorun Greenpeace'in bölgede ele alacağı yeni kampanyasının konusu.

Greenpeace'in bir yıl sürecek olan gemi turunun amacı Akdeniz'in de içlerinde bulunduğu dünya denizlerinin kaderini değiştirebilmek.

Siz de orada olun! Akdeniz'i önemsediğinizi gösterin!

Gittiği her ülkede efsane gemiyi görmek isteyenlerin ilgi odağı olan Rainbow Warrior, İstanbul'da geçireceği süre boyunca 16 temmuz Pazar, saat 12:00 ve 19:00 saatleri arasında merak edenlerin ziyaretine açık olacak, rehberler eşliğinde gemi gezilebilecek.

Belki çoktan planladığınız 16 Temmuz Pazar günü için Rainbow Warrior'a da zaman ayırın.

Bu e-postayı mümkün olduğu kadar çok kişiyle paylaşıp, bir Greenpeace destekçisi olarak mesajınızı daha çok kişinin duymasını ve onların da Rainbow Warrior'a gelmesini sağlayın. Her zaman söylediğimiz gibi: üşenme, erteleme, vazgeçme!

NOT: Geminin İstanbul'da yanaşacağı iskeleyi ilerleyen günlerde web sitemizden öğrenebilirsiniz.

Rainbow Warrior'un güvertesinde buluşmak üzere!

Greenpeace Akdeniz

*Rainbow Warrior(Gökkuşağı Savaşçısı): Greenpeace'in bayrak gemisidir. Şu anki gemi 1989 yılında Greenpeace'e katıldı. Orijinal Rainbow Warrior 1985 yılında Fransız Hükümet ajanları tarafından batırılmıştı. Saldırının nedeni Fransa'nın Pasifik Okyanusu'nda yaptığı Nükleer Silah denemelerinin Greenpeace tarafından protesto edilmesiydi.

Daha güzel bir dünya için.......

Bu mesaj en son " 13-07-2006 " tarihinde saat 10:37 itibariyle cheetos tarafından düzenlenmiştir....
cheetos is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2006, 11:16   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

zagor kullanıcısının avatarı

Alıntı:
cheetos tafarından gönderildi
Merhaba Arkadaşlar,

Biz bir aksilik olmazsa bu pazar Motovirusten iki kişi orda olucak..........Eşim ve Ben.

*Rainbow Warrior(Gökkuşağı Savaşçısı): Greenpeace'in bayrak gemisidir. Şu anki gemi 1989 yılında Greenpeace'e katıldı. Orijinal Rainbow Warrior 1985 yılında Fransız Hükümet ajanları tarafından batırılmıştı. Saldırının nedeni Fransa'nın Pasifik Okyanusu'nda yaptığı Nükleer Silah denemelerinin Greenpeace tarafından protesto edilmesiydi.

Daha güzel bir dünya için.......

buradan öğrendim gidiyormuşuz. güzel bir emrivaki

harikasın
zagor is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2006, 11:19   #3 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

ACCO kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
şayet o tarihlerde motorla uzun yol gezisi olmazsa ki sanırım yok bizde gelirizzz.... yaz canım che ve acco
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2006, 11:32   #4 (permalink)
CHE
Motosiklet Tutkunu

CHE kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
CHE kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
ACCO tafarından gönderildi
şayet o tarihlerde motorla uzun yol gezisi olmazsa ki sanırım yok bizde gelirizzz.... yaz canım che ve acco
valla bu internet aile ortamını bozuyor ZAGOR usta bende burdan ögreniyorum ...sevgili ACCO akşam bi konuşsak diyorum...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2006, 11:41   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ODUNCU kullanıcısının avatarı

Biz gençken çevre için eylemler yapmıştık. Sonra greenpeace ile biraz yazıştık sonra sonra

SAKARYA
ODUNCU is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2006, 12:09   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Karagas kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Karagas kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
En basiti motorlarımıza veya kaskımıza küçük boyutlarda greenpease çıkartması yapıştırabiliriz.

Köfte & Charleston® www.kofte&charleston.com
Karagas is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2006, 14:15   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

micerinos46 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
micerinos46 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla micerinos46 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Daha güzel bir dünya için.......söz vermiyorum ama gelmeye calısacagım eğer iş durumum uygun olursa piknik alanı işlettiğimiz için belkı o gun yogun yada grup olabılır umarım uyugun olur gelırım bilgilendir me için tesekkurler cheetos

Bu mesaj en son " 10-07-2006 " tarihinde saat 14:18 itibariyle micerinos46 tarafından düzenlenmiştir....
micerinos46 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2006, 14:19   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

cheetos kullanıcısının avatarı

Birşey değil. Dostlarımızı aramızda görmek bizi mutlu eder.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2006, 14:21   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

micerinos46 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
micerinos46 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla micerinos46 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
cheetos tafarından gönderildi
Birşey değil. Dostlarımızı aramızda görmek bizi mutlu eder.
tabıkı dost lar her zaman bırlık olmalıdır birbirlerine destek olmalıdır umarım gelebılırım
micerinos46 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2006, 14:24   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ben kendimi demir kapılara, gemilere, direklere zincirlemeye hazırım

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları