Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 21-06-2006, 17:12   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

.dOuK@n. kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
.dOuK@n. kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla .dOuK@n. kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla .dOuK@n. kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to .dOuK@n.
Yamaha'nın adrenalin makinesi

(motoraa baq)

Sunduğu motor gücüyle, kontrol edilebilme özellikleri arasındaki uyum R1’in bir anda rakipleri arasından sıyrılmasını sağladı.
Yamaha yeni nesil R1 ile çıtayı bir üst basamağa taşımaya kararlı... Şimdiye kadar herhangi bir üretim aracında görülmemiş bir motor ve şase teknolojisine sahip olan motosiklet performans meraklılarının düşlerini süsleyecek.

Bir önceki nesil R1’in namı ulaşmamış ülke yok denilirse yalan olmaz. 150 HP’lik güçlü motoruna karşılık sadece 177 kg’lik toplam ağırlık inanılmaz bir oranı ortaya çıkarıyordu. Yeni nesil R1’i görünce aklımıza şu geliyor: Bu rakamlar R1’in sürücüsü için açtığı sınırsız performans dünyasına giden yolda küçük bir basamak sadece...

Daha da güçlü
Üçüncü jenerasyon R1 supersport kategorisinin varolan parametrelerinin ötesine geçmek için üretilmiş tamamen yeni bir motosiklet. Yeni R1 performans ve tasarım arasında ideal bir denge yakalamak ve sınıfının en iyi performansını elde etmek için tasarlandı. Bir Yamaha üretimi motosiklette şimdiye kadar görülen en gelişmiş motor ve şase teknolojisine sahip olan yeni R1 selefinin altı yıl önce yakaladığı başarıyı da aşarak bir adım öne geçmeyi hedefliyor.
Yeni R1’in ilgi çekici bir özelliği var. Toplam 172 kg’lik ağırlığa sahip bu motosiklet tam 172 HP’lik motor gücü sunuyor. Bu tarih kitaplarına geçmeyi garanti eden bir istatistik. Bu güne kadar 1:1 olarak tanımlanan güç ve ağırlık oranı görülmemişti...
Dövme hava deliklerinin etkisiyle maksimum gücü 180 HP’ye kadar ulaşabilen R1’in motor gücü 1:1 bariyerini de kolaylıkla aşıyor.
Yeni R1 yeni kısa stroklu motorunun bu derece yüksek bir performans sergilemesinde büyük rol oynayan dövme hava girişleriyle donatıldı. Temiz ve ılık hava ön kaportada bulunan hava delikleri tarafından yutuluyor ve bu hava sonra da kafesin önündeki kutu yapısının içinden yeni bir hava kutusunun içine geliyor. Ardından motora gönderilen hava motorun standart gücünün üstüne çıkmasını sağlıyor.
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2006, 17:25   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

micerinos46 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
micerinos46 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla micerinos46 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ehhhh behhhh ikoli kardesım bu ne ya benı honda 1000 rr ımdan soguttun vallahı ben bundan ıstıyorum seleye bakarmısınız ceylan derısınden yapılmıs galıba
micerinos46 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2006, 17:42   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

SPIDER kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
SPIDER kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla SPIDER kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Eski 21-06-2006, 17:47   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

nunu kullanıcısının avatarı

nunu kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
şişşşşşşşşşşşt uslu olun biraz bu ne yavv
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2006, 18:22   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

speeder kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
speeder kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Bu motoru verin yarı ömrümü alın.offffffffff offfffffffffffff
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-06-2006, 00:05   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Caesar kullanıcısının avatarı

süperrrrrrrrr
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-06-2006, 09:42   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ChatnoiR kullanıcısının avatarı

Alıntı:
speeder tafarından gönderildi
Bu motoru verin yarı ömrümü alın.offffffffff offfffffffffffff
ben bu motora binsem değil yarı ömür, anında ömrümü veririm bu ne yaaa, hiç tasvip etmiyorum bizim yollara göre değil buuu...

polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no :2 elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...
ChatnoiR is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-06-2006, 09:48   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WindRider kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
WindRider kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
bizi bozar bu abi
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-06-2006, 10:01   #9 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

my bikez

Bu mesaj en son " 22-06-2006 " tarihinde saat 10:03 itibariyle mertmertmert tarafından düzenlenmiştir....
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-06-2006, 13:50   #10 (permalink)
met
Motosiklet Sevdalısı

met kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
met kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
allah nasip ederse sene alırım.İnşallah

Honda hayat Onda...
met is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları