Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: , , , ,

Kapalı Konu
Eski 13-06-2006, 22:44   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Nov 2005
e_erdun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
19/06 omirilik felçlilerine yardıma gidiyoruz

Omurilik Felçlileri Derneği yararına 19 Haziran'daki parkormanda gerçekleştirelecek konsere gidiyoruz. Çünkü sözümüz var beyaz showda;
parkormanda yapılacak kampanya ile bu kardeşlerimize motovirus olarak bizde katkıda bulunalım;
sözümüzü yerine getirelim ;
bu kampanyadan 2000 okul engelli kardeşimin yararlanması bekleniyor
linki,

http://www.ofd.org.tr/sayfalar.php?id=11

detayları sağolsun özgür kardeşim alt mesajda açıkladı
teşekkürler özgür

Bu mesaj en son " 14-06-2006 " tarihinde saat 14:07 itibariyle e_erdun tarafından düzenlenmiştir....
e_erdun is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Eski 13-06-2006, 22:47   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

micerinos46 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
micerinos46 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla micerinos46 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
mükemmel bır organızasyon mutlaka gelmeye calısacagım faydamız olursa ne mutlu
micerinos46 is offline  
Eski 13-06-2006, 22:48   #3 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
abi konuyu biraz daha acarmısın mesela ucret nekadar tabıkı yardım etmek ısterım ama durumum paralelınde.

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Eski 13-06-2006, 23:13   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Morpheus kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Morpheus kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ENGELSİZ EĞİTİM KONSERİ

Bilet Fiyatları: 33,500

Sahne alacak sanatçılar;
Yavuz Bingöl, Deniz Seki, Emre Altuğ, Hüsnü Şenlendirici

Sunucu;
Burcu Kara

Bu organizasyon İstanbul Valiliği 28.11.2005 tarih ve 30228 nolu Engelsiz Eğitim Kampanyası izin kapsamında yapılmaktadır.

www.ofd.org.tr

Konserin Amacı ;

T.C ANAYASASI
Madde 42:Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz.

Başbakanlık Özürlüler İdaresi’nin yaptığı araştırma çalışmasına göre ülke nüfusumuzun %12.29’u özürlülerden oluşmaktadır. 8 milyon özürlüden oluşan bu sayının 1 milyon yüz elli sekiz bini ise özürlü çocuklardan oluşmaktadır. Bahsi geçen 1 milyon yüzeli sekiz bin özürlü çocuğumuzdan ancak %4.18’i eğitim olanağı bulabilmektedir. İnsan hakları ve anayasamızın eşitlik ilkelerine aykırılık yaratan bu sorunun temelinde mimari ve fiziksel çevreden kaynaklanan sorunlar yatmaktadır.

Bilindiği üzere birçok okulumuz, özürlülerin sağlıklı şartlarda eğitim görmesine olanak sağlayan bir mimari yapıda bulunmamaktadır.

Bu sebeple proje kapsamında, Türkiye genelinde; dış girişinde çok fazla merdiven bulunmayan, giriş katında dershane ve tuvalet bulunan ya da tuvalet yapılmasına uygun alan bulunan okullarda;

Özürlü çocukların eşit eğitim olanağından faydalanabilmesine olanak sağlayacak rampa, asansör, özürlü tuvaleti, özürlü sırası ve eşik düzenlemeleri yaptırılması hedeflenmektedir.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile koordineli bir tespit çalışması yapılmakta olup, bu çalışmanın ardından yapılacak sıralamaya göre okullarda tadilat çalışmalarına başlanacaktır. Okulların seçimi sırasında öncelikle hali hazırda özürlülerin okumakta olduğu okullar ve özürlü çocuk nüfusunun yoğun olduğu bölgelere öncelik tanınacaktır.

Projenin uygulama aşamaları sırasında, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, yerel yönetimler, üniversiteler ve sosyal hizmet amaçlı sivil toplum kuruluşlarıyla etkin işbirliği içinde olmayı hedeflemektedir.
Eski 13-06-2006, 23:23   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
Morpheus tafarından gönderildi
ENGELSİZ EĞİTİM KONSERİ

Bilet Fiyatları: 33,500

Sahne alacak sanatçılar;
Yavuz Bingöl, Deniz Seki, Emre Altuğ, Hüsnü Şenlendirici

Sunucu;
Burcu Kara+ mehmet ali erbil

Bu organizasyon İstanbul Valiliği 28.11.2005 tarih ve 30228 nolu Engelsiz Eğitim Kampanyası izin kapsamında yapılmaktadır.

www.ofd.org.tr

Konserin Amacı ;

T.C ANAYASASI
Madde 42:Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz.

Başbakanlık Özürlüler İdaresi’nin yaptığı araştırma çalışmasına göre ülke nüfusumuzun %12.29’u özürlülerden oluşmaktadır. 8 milyon özürlüden oluşan bu sayının 1 milyon yüz elli sekiz bini ise özürlü çocuklardan oluşmaktadır. Bahsi geçen 1 milyon yüzeli sekiz bin özürlü çocuğumuzdan ancak %4.18’i eğitim olanağı bulabilmektedir. İnsan hakları ve anayasamızın eşitlik ilkelerine aykırılık yaratan bu sorunun temelinde mimari ve fiziksel çevreden kaynaklanan sorunlar yatmaktadır.

Bilindiği üzere birçok okulumuz, özürlülerin sağlıklı şartlarda eğitim görmesine olanak sağlayan bir mimari yapıda bulunmamaktadır.

Bu sebeple proje kapsamında, Türkiye genelinde; dış girişinde çok fazla merdiven bulunmayan, giriş katında dershane ve tuvalet bulunan ya da tuvalet yapılmasına uygun alan bulunan okullarda;

Özürlü çocukların eşit eğitim olanağından faydalanabilmesine olanak sağlayacak rampa, asansör, özürlü tuvaleti, özürlü sırası ve eşik düzenlemeleri yaptırılması hedeflenmektedir.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile koordineli bir tespit çalışması yapılmakta olup, bu çalışmanın ardından yapılacak sıralamaya göre okullarda tadilat çalışmalarına başlanacaktır. Okulların seçimi sırasında öncelikle hali hazırda özürlülerin okumakta olduğu okullar ve özürlü çocuk nüfusunun yoğun olduğu bölgelere öncelik tanınacaktır.

Projenin uygulama aşamaları sırasında, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, yerel yönetimler, üniversiteler ve sosyal hizmet amaçlı sivil toplum kuruluşlarıyla etkin işbirliği içinde olmayı hedeflemektedir.
amca sağol

biletler
Engelsiz Eğitim Konseri

Tarih:19 haziran Pazartesi günü saat 20.30

Bilet Temini: Biletix Gişeleri

Bu mesaj en son " 13-06-2006 " tarihinde saat 23:29 itibariyle e_erdun tarafından düzenlenmiştir....
e_erdun is offline  
Eski 13-06-2006, 23:24   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Morpheus kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Morpheus kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
rica ederim amcacım...
Eski 13-06-2006, 23:41   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Karagas kullanıcısının avatarı

Karagas kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Bu yardım konserine gelemesemde biletini alacağım ama büyük ihtimal gelirim

Köfte & Charleston® www.kofte&charleston.com
Karagas is offline  
Eski 14-06-2006, 08:07   #8 (permalink)
Super Administrator

ubaykal kullanıcısının avatarı

Pazartesi pişti programıyla çakışıyor ama bu yardım konserine gitmemizlazım. Pişti gibi programlara her zaman katılabiliriz....
Eski 14-06-2006, 09:10   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kaanmoto kullanıcısının avatarı

abıcım halımıze bın sukur destek ıcın gıtmemız gerekıyor benıde yazın lısteye gelemessem bıle bı blıette ben alıyım ınsallah bı sey cıkmaz hep beraber oluruz
Eski 14-06-2006, 14:04   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

eee şimdi gelecek yokmu ,,,
bide söz vermiştik geleceğiz diye ...
sonra deniz seki ne diyecek...
hani motoviruslular nerde demiyecekmi..
Kapalı Konu

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları