|
Yurdumun Geleceği Için Yangin Uçaği Alimi Kampanyasina Ne Dersiniz
arkadaşlar şimdi bir konuyu size izah etmek istiyorum. Malumunuz Yurdumun en güzel ormanlarına sahip yerlerinden bir olan Taraklıda çıkan yangından haberiniz olmayan varmı bilmiyorum. yangın çıktığı andan itibaren ben olay mahallinde idim.yangına ilk anda arazinin dik ve engebeli olması nedeni ile insan eliyle müdahale etmek imkansız.zatenalevler saniyede yayılıyor.3 saatten fazla uçak bekledik.istanbuldan gelecek ankaradan gelecek derken yangın iyice büyüdü.iş makinalarının gelmesi zaten geceyi buldu.sağolsun Federal Holdinge bağlı mermer ocağının bir kepçesi ile emniyet şeridi açtık ama makina yeterli değil.daha büyük makina lazım.ve biz bekliyoruz.Bu arada şunu belirteyim Taraklı işlletme şefi dünya tatlısı ve kesinlikle kimsenin en ufak leke bulamayacağı şefimiz ve ormancılarımızla biz canla başla ve hüngür hüngür ağzımızdan burnumuzdan salya sümük aka aka ağlıyarak çalışıyoruz.ama uçak hala yok.Fakat yüksek devlet erkanımızın altında işadamlarımzın altında özel uçakları çoluk çocuk o ülke senin bu ülke benim geziyorlar ama iş yangın uçağı alımına gelince hiç sesleri çıkmıyor.Biz o kadar fakirmiyiz bütün ülkelerin orman teşkilatlarının yangın uçakları var bizim neden yok.bunu kendi kendimize sormalıyız.ve diyorumki bizler bir ilki yapalım.Tabiki sevgili site Adminimiz izin ve müsade ederse birlik beraberlik içinde ve bu vatana sahip çıkmamız açısından yangın uçağı alımı için bir kampanya başlatalım.ve bu kampanyadan toplanan parayı uçak alımında kullanılmak üzere orman Bakanlığına bağışlayalım.açıkcası öyle bir kampanya başlatalımki herkes taşın altına elini soksun ve kısacası mecbur kalsınlar bu uçağı almaya.ne dersiniz.Ayrıca bu kampanyayı Taraklıda yanan ormanı çiçeklerle ziyaret ederek.Basının destekleri ile başlatalımki biz onları zorlayalım derim.Haydi yurdumu canından aziz bilenler ve geleceğimize sahip çıkmak isteyenler.Başlatalım bu kampanyayı.Belki zenginler utanırda bir uçakta onlar alırlar.gerekli mesaj gereken yerlere gitmiş olur.unutmayalım ormanlar hepimizin geleceği ve çocuklarımıza bırakacağımız yegane miras.toplayacağımız para belki uçak almaz ama birilerini harekete geçirebilir.bu kampanyada yapacağınız her türlü maddi ve manevi destek inanın bana boşa gitmeyecektir.selamlarımla.haydi Motovirus harekete geçelim