Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: ,

Yanıtla
Eski 31-05-2006, 16:39   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

erbayxp kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Exclamation Sağlık Sigortası !!!

Merhabalar...

Biraz araştırma yaptım ve sadece bir firmanın motosiklet kazalarında ödeme yaptığını öğrendim.. "Sağlığım Kristal Yeni İş" paketi.. Yatarak tedavilerin tamamını tüm dünya da ödüyor. Hava, kara ambulanslarını ödüyor... Her sene %20 indirim kazanıyorsunuz eğer sağlıklı bi hayat sürerseniz

Peşin 310,59 YTL
Taksitle 321,56 YTL (%25,00 Peşin + 5 eşit taksit)
Taksitle 327,19 YTL (%25,00 Peşin + 8 eşit taksit)

Bilginiz olsun istedim...

Hangi firma olduğunu iteyenlere özel mesajla bildirim...

Bu mesaj en son " 31-05-2006 " tarihinde saat 16:58 itibariyle erbayxp tarafından düzenlenmiştir....
erbayxp is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-05-2006, 16:42   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ChatnoiR kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
kaza sigortasımı bu yoksa gerçekten sağlıkmı? eğer sağlıksa çok ucuz??? nedir nasıldır araştırmalı, vaktim olunca sitesini inceleyeceğim...

polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no :2 elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...
ChatnoiR is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-05-2006, 16:53   #3 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

explorer kullanıcısının avatarı

explorer kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
kaza sigortasıdır, bu fiyata sağlık sigortası olacağını sanmam
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-05-2006, 17:00   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

bu fiyatada kaza sigortası pahalı olmazmı, arada bir ürün çıkarmışta olabilirler veya sınırları çok dar bir sağlık sigortası. neyse hala siteye bakamadım zaten

polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no :2 elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...
ChatnoiR is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-05-2006, 17:01   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Web sayfasında diyor ki ;

"Sağlığım Sigortası'na sahipseniz, anlaşmalı kurumlara başvurabilirsiniz. Poliçe şartları dahilinde, ayakta tedavinizin sadece katılım payını ödeyerek, yatarak tedavinizde ise hiçbir ücret ödemeden sağlık hizmeti alabilirsiniz.

Anlaşmalı kurumlar dışında başka bir yerde tedavi olmuşsanız; tazminat talep formunu doldurup, sağlık harcamalarınızla ilgili fatura ve raporları şirketimize ileterek, tazminat talebinde bulunabilirsiniz.

Eğer yurtdışı seyahatlerinizde bir sağlık problemi ile karşılaşırsanız ve hastaneye yatmanız gerekirse, dilediğiniz sağlık kurumunda tedavi olabilirsiniz. Bu durumda Sağlığım Sigorta'nız size Türkiye'nin önde gelen hastanelerinin Yeni Türk Lirası bazındaki fiyat ortalaması üzerinden ödemenizi yapar. "

kaza ile sağlık sigortası arasındaki farkı bilmiyorum.. bu firmanın sayfasında da "kaza" sigortası diye bişi yok..

eğer hastalanırsan ve hastaneye yatarsan ödüyorlar.. sanırım bu sağlık sigortalarında olan bir şey..

2.000 ytl ye kadar da spor ve hobi faaliyetleri sırasında hastanelik olursan ödüyorlar.. bu da kaza oluyor sanırım... ve en çok bizi bu ilgilendiriyor.. istediğimiz hastaneye gidip alçı falan yaptırabiliyormuşuz..

erbayxp is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-05-2006, 17:13   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

o halde bu fiyata kaçmayacak bir fırsat. sağlık sigortaları genelde 800 ytl den başlayan fiyatlarla satılıyor, sitede aktif çalışan sigortacılar varsa bir inceleyebilirlermi? sahsen ben bu fiyata sağlık sigortası yaptırırım

az önce linkini verdiğin siteye baktım ancak fiyat bilgisi göremedim, acaba sen bu fiyatları nereden aldın?

Bu mesaj en son " 31-05-2006 " tarihinde saat 17:18 itibariyle ChatnoiR tarafından düzenlenmiştir....
ChatnoiR is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-05-2006, 17:24   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
ChatnoiR tafarından gönderildi
o halde bu fiyata kaçmayacak bir fırsat. sağlık sigortaları genelde 800 ytl den başlayan fiyatlarla satılıyor, sitede aktif çalışan sigortacılar varsa bir inceleyebilirlermi? sahsen ben bu fiyata sağlık sigortası yaptırırım

az önce linkini verdiğin siteye baktım ancak fiyat bilgisi göremedim, acaba sen bu fiyatları nereden aldın?

isteyenlere özel mesajla bildiririm...

Bir de şunu eklemek isterim.. Bu sigorta da hastaneye gidip diş, göz gibi şeylere para alamıyorsunuz. Hastanede yatacağın şekilde olmalı, film falan çektirirsen mesela ödemiyorlar.. Ama hastanede 1 hafta kal, tüm yiycek iççek ve refaakatçı nın masraflarını karşılıolar...

Ferdi kaza sigortası değil bu, sağlık sigortası.. web sayfasından "sağlık" kısmına girince çıkıo, ordan biliyorum.

Bu mesaj en son " 31-05-2006 " tarihinde saat 17:32 itibariyle erbayxp tarafından düzenlenmiştir....
erbayxp is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları