2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
Motor bloğundan yağ sızdırmaya başladı motorum uzun süredir vardı ve bişey olmaz hepsi yapıyo dendi bana bir gün sabah bi baktım artık yağ damlıyo aşağı neyse aldım motoru gittim hemde arka fren balatalarını yaptırırım bakımı yaptırıp giderim taraklıya dedim.
Sonra götürdüm motoru akşam almaya gittim yetişmeye bilir falan dediler gidip almaya çalışayım dedim.
Bursa servisinden
250 cc motor bakımı : 50 ytl
150 cc motor bakımı : 40 ytl
benim motor 150 cc bakım yapıldı garanti kapsamında olan motorun yağ sızdırma olayı yapıldı ve arka balatalar zaten bakım dahilinde takılıyor onlar yapıldı
toplamda 20 ytl balata ve 40 ytl bakıma vermem gerekirken. garantili motorumun yağ sızıntısı yapımına da para istendi. ne kadar mı tam 85 ytl. niçin veriyorum bu parayı garantili motorum için.
yazık diyorum başka bişey demiyorum.
Almayın kardeşim JINLUN yazık paranıza yazık bu kadar parayı vereceğinize gidin JAPON malı alın.
Güneydin balata çatladı taraklıda kaldı. motor minübüsle geldi benim daha önce yaşadığım sorunları zaten biliyosunuz. Arvasi3 hasan abinin şase ikiye ayrıldı. almayın bu motoru yazık edersiniz. uzun yolda o şase kırılsa ne olacaktı bunun hesabını kim verecekti. ?
O yüzden almayın bu saatten sonra lanet olsun garantisine normalk motorcuya sordum ben 40 a yapardım dedi. garantili motor a 85 ytl isteniyor yazık yemin ediyorum ya lanet olsun garantiside motoruda..
Ama bu saatten sonra heryerde forumlarda JINLUN un bu yaptıklarını anlatacağım. Bizler keriz değiliz.
Neden servisleriniz İstanbul kaanmoto gibi değil neden başka güzel servisleriniz gibi değil
Bursalı motorcuları neden soğutuyosunuz JINLUN dan. bunları yaşamak istemiyorsanız almayın
kaanmoto dan alacaksanız gözünüz kapalı alın JINLUN u ama diğerleri için size söyleyeceğim paranıza yazık..
mal değil kötü olan....
servis kötü aga.
malı sattıktan soora arkasında durmak önemli olan.
ama işte malesef bizim ülkemizdeki bi çok kurnaz bunu yapmıo.
malı sattıktan soora arkasında durmak önemli olan.
ama işte malesef bizim ülkemizdeki bi çok kurnaz bunu yapmıo.
jinlun almayın dediğin adamlar gidip mondial alacaktır,
ben de mondial almayın diyorum servis konusu daha beter bizde kaanmoto da yok, jinlunda en azından kaanmoto var...
Jinlun ile ilgili olarak şunları söylemek isterim; Taraklı gezisi içinde olmak 2 günde toplam 760 km yol yaptık 2 skyteam ve bir 250-5. Bilecik dönüşünde virajdan uçup 3 adet çam ağacı ile muhattap olduktan sonra yeryüzünü , Jinlun ve ve ben ilk defa tersten gördük. (50 Km/h ile). İbrahim abinin olay yerindeki müdaheleri ve yedek parça tedariki sayesinde motorum ve ben sağa sağlim evimize dönmüş bulunmaktayız. Bu tip servis sahibi arkadadaşları (kaanmoto)Allah herkeze nasip eder umarım. Kazada debriyaj kolu , debriyaj teli , kırılan ampül , yamulan didon kaanmoto gayretleri ile yenilenmiş ve düzeltilmiştir.
bende aynı seylerı asya ıcın soylıyecegım sozde garantılıydı basıma gelmedık b.k kalmadı motorun her yerı nerdeyse yenılendı bende asya t-1 ustası oldum artık ne arıza ne bısey cunkı garantı kapsamındakı motoru cebımden yenıledım.hemde 1 meslek sahıbı oldum tippex tunalı her nevı cın maxıscooter danısmanı ve ustası
bende taiwan malı sym em hakkında konuşayım, 200 c lik motorum la uzun yolda yaptım artçıyla, kısa yolda yaptım, yokuş cıktım yokus ındım bana mısın demedi asıl keçi benim motorum, bi kere bayılmadı yaw, 500 km 250 kg taşıdı bayılmadı, seviyorum seni sym...
__________________ bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !