2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
Ahanda bana yarayacak bir bilgi.
Börgmın mı alsam ne fuardan. Belki de GS500, Biri beni frenlesin. METE neredesin? cuma günü. Bak 12 bin ytl. lik ucu sivri birşey niyet etti bana şey için.
tam senin için bi fırsat işte abi bu.........
hadi hayırlı olsun.
ama ben senin yerinde olsam fuardaki makinayı almam , üstüne 20000 kişi oturuo orasını burasını bızıklıo - fuarda beğenip , mağazadan alırım yani....
<font face="Verdana, Arial, Helvetica" size="1"><b>alnt:</b></font>
<span class="quote"><i>sereye wrote:</i>
Ahanda bana yarayacak bir bilgi.
Börgmın mı alsam ne fuardan. Belki de GS500, Biri beni frenlesin. METE neredesin? cuma günü. Bak 12 bin ytl. lik ucu sivri birşey niyet etti bana şey için.</span>
ama <strong>sereye</strong> hocam sana katılamıyorum ne yazıkii.9500 liraya Nexus500 almak varken sen git börgmın iste..oldumu şimdi <br><br>Edited by - kotumuren on 30/03/2006 08:33:56
Zevki süren arkadaşım;
9500YTL ye olduğunu bilmiyorum. Motomax 2500 peşin, 375 * 24 toplamda 11.250 NEXUS 500 veriyorlar ki OYAKBANK krediiçin kasko falan düz hesap 12000 YTL diye duyum aldım buradaki bayiden.
9500 ise nexus a bakarım.
Sen nereden duydun?
Zaten yarın fuardayım Allah nasip ederse.
Bu gece uyku yok, sitelere yazan, resim ekleyen insanların yazılarını incelemek için.
Malum, hazırlıklı olmak gerek.
Kısmetse artık.
Tarz meselesi,nexus a bende çok gittim geldim, o da güzel bi makine.ama konfor arıosan burgman derim.Nexus race tipi bi motorun scooter a uyarlanmış hali bence.Tipi, lastikleri,frenleri yol bilgisayarı filan 10 numara gerçekten. ama boyu, genişliği ve uzunluğu burgmandan küçük..eğer uzun boylu isen biras rahatsız gelebilir sana..
Ee tabi dediğin gibi tarz ve istek meselesi,nexus daha spor daha agresif bir makina,ama burgmanı konforunu o derece sağlayacak bir makine değil.ama o agresif çizgileri ve scootır ötesi tarzı çekiyo insanı birge beygir gücü farkı var tabi