|
yapmayı planladığımız 30 günlük Büyük gezi hakkınd
sevgili arkadaşlarım ve beraber yol katettiğim değerli dostlarım.bu topiği açarken gayem sizlerle yapmak istediğim ve uzun zamandır planlarını yaptığım Büyük Türkiye gezisinin gerekli kritiklerini sizlerle paylaşmak ve sizlerin fikir ve önerileri ile hareket etmekti.belki katılacak olan arkadaş olurda beraber gezimizi bütün olarak yada kısmi tamamlamaktı.değişik rota alternatifleri üretmekti.ama geçen zamanda gördümkü bir çok arkadaşın gezi refleksleri kaybolmuş.açıkcası hiçbir fikir ve öneri teklifi görmedim.dahası bu gezi herhalde bir çok arkadaşta heyecan uyandırmadı.ama olsun defalarca çeşitli zaman dilimlerinde iki zamanlı ve dört zamanlı motorlarla güzel yurdumun dört bir yandan gezmeme rağmen.ama maddi imkansızlık ama teknolojik eksiklik ne derseniz deyin.hep gezilerimin bir ayağı eksik kaldı.ve sadece kendim gezmiş olmak için gezdiğim hep içimi kemirdi.şimdi çıkacağım bu gezi 25 günü kapsayacak.13 temmuzda çanakkale yenicede EC şenliklerinde olacağım.ve gezime oradan devam edeceğim.günlük gezi yazı rapor ve resimlerini sizlerle buradan paylaşıma sunacağım.tabi bunun için ayrı bir topic açacağım.yanlız sizlerden bir dileğim var.gittiğim yerlerde bana rastlayan arkadaşlar kamp yeri konusunda bana güvenli yer konusunda yardımcı olmalarını birde çektiğim resimleri eğer benim vaktim yetmezse CD ye resimleri kopyalama konusunda bana yardımcı olurlarsa çok sevineceğim.birde gittiğimiz il ve ilçelerde bizleri geceleri yanlız burakmayıp sohbete yanımıza gelirlerse dahada mutlu olacağız.
Bu geziye ben şahsi gayret ve çabalarım ile aşağı yukarı 3800 ytl gibi bir sponsor desteği ile çıkıyorum.inşallah allah beni mahcup etmez ve gezimi tamamlarım.gelişmelerden an be an sizleri haberdar edeceğim.Allaha emanet olun sevgili dostlarım.yollara ve yıllara meydan okuyan tüm kardeşlerimi selamlarım.yollarda görüşmek üzere.selamlar.
BU GEZİMİ 2005 YILI MAYIS NİSAN AYINDA KAYBETTİĞİM CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM BABAM HÜSEYİN ARVASİ NİN RUHUNA VE ANISINA HEDİYE EDİYORUM.
BU gezimde bana güvenen ve kendi kısıtlı imkanlarınca bana destek olan Taraklımızın çok değerli esnaflarından
SARILAR PETROL VE DİNLENME TESİSLERİ SAHİBİ SABİT SARI Beyefendiye
KOZ-NAK ve KOZCAĞIZ AKARYAKIT ve DİNLENME TESİSLERİ SAHİBİ İRFAN KOZCAĞIZ Abime
DERİ TOPTANCISI HASAN KARAMAN Abime
Yaşantımın her anında maddi ve manevi desteğim SEVSA HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜNLERİ TİC.SAHİBİ SAMİ VERGİLİ abime
SAYIN GIDA ve SAYIN İNŞAAT TİC LTD ŞTİ.sahibi Fahri SAYIN ve KADİR SAYIN abime
BOSTAN TİCARET ve İNŞ.MLZ.SATICISI FAHRİ BOSTAN Abime
KASAP BÜLENT KALAYCI arkadaşıma
sonsuz şükranlarımı sunarım.hepsini hürmetle selamlarım
Bu mesaj en son " 08-07-2006 " tarihinde saat 16:39 itibariyle Arvasi3 tarafından düzenlenmiştir....
|