Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags:

Kapalı Konu
Eski 26-08-2009, 16:42   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Giriş: Aug 2007
rddkers_riders kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
29-30/08/09 Erikli - Danışment Kamp Gezisi

Lüleburgaz üzerindeki rotayı yazdım diğer illerden gelmek isteyenler için özel rota yazabilirim

MoToRcYcLe iS My LiFe..

Bu mesaj en son " 26-08-2009 " tarihinde saat 17:35 itibariyle rddkers_riders tarafından düzenlenmiştir....
rddkers_riders is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Eski 26-08-2009, 17:07   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
bak sana bişi yazıyim biz orya gittik .yanınıza dezenfektan ve antibiyotik alın .
motor giriş ücreti 4 tl verdik girdik gecenin bi saati elinde makbuz bi adam geldi cadır başı dedi 17tl biz 15e anlaştık.şimdi tuvalet rezalet ..değil tuvaletini yapmak içeri bile giremiyorun hertaraf sidik yerde 2 parmak idrar var..denize girersin akşam yanına 2 ane 5 litre su al
çünki duş akmıyo. karnın acıkırsa eriklide ye, eğer o şerefsiz marketten alırsan köfte 20 tl tavuk 13 tl kilosu .adam dövmek istemiyosanız bence oraya gitmeyin. şerefsiz para manyağı adamölar işletiyo orayı.çoluk çocuğunuza kolluk veya simit ordan almayın hem satıyolar hemde 1 tl şişirme parası istiyolar. başka ne yazım he bide herşeyden para alıyolar ama hizmet yok hatta hiç bişi yok .rezil olmak istemiyosanız oraya gitmeyin .
danışment orman kampına bu kadar reklam yeter. hee bana inanmıyosanız merte tolgaya ve fırata ve rıdvana sorun . derim . yinede siz bilirsiniz. yukarı yazmışsın ihtiyaçlarınızı hepsini ordan karşılaya bilirsiniz diye bence adam başı yanınıza 500 dolar alın derim .

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR

Bu mesaj en son " 26-08-2009 " tarihinde saat 17:09 itibariyle mösyö tarafından düzenlenmiştir....
mösyö is offline  
Eski 26-08-2009, 17:12   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
mösyö tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bak sana bişi yazıyim biz orya gittik .yanınıza dezenfektan ve antibiyotik alın .
motor giriş ücreti 4 tl verdik girdik gecenin bi saati elinde makbuz bi adam geldi cadır başı dedi 17tl biz 15e anlaştık.şimdi tuvalet rezalet ..değil tuvaletini yapmak içeri bile giremiyorun hertaraf sidik yerde 2 parmak idrar var..denize girersin akşam yanına 2 ane 5 litre su al
çünki duş akmıyo. karnın acıkırsa eriklide ye, eğer o şerefsiz marketten alırsan köfte 20 tl tavuk 13 tl kilosu .adam dövmek istemiyosanız bence oraya gitmeyin. şerefsiz para manyağı adamölar işletiyo orayı.çoluk çocuğunuza kolluk veya simit ordan almayın hem satıyolar hemde 1 tl şişirme parası istiyolar. başka ne yazım he bide herşeyden para alıyolar ama hizmet yok hatta hiç bişi yok .rezil olmak istemiyosanız oraya gitmeyin .
danışment orman kampına bu kadar reklam yeter. hee bana inanmıyosanız merte tolgaya ve fırata ve rıdvana sorun . derim . yinede siz bilirsiniz. yukarı yazmışsın ihtiyaçlarınızı hepsini ordan karşılaya bilirsiniz diye bence adam başı yanınıza 500 dolar alın derim .
Sonuçta kamp işte , ne bekliyosun abicim , 3 kuruşun hesabını yapar vasat yerlere giderseniz sonu böyle olur, ağlak yapar durursunuz , 3 kuruşa 5 köfte yok böyle bişi , ben hayatımda bu durmlara düşmedim , çünki masraftan kaçmam , kaçanada tek bişi derim:SİNEK 8
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!

Bu mesaj en son " 26-08-2009 " tarihinde saat 17:20 itibariyle selçuk333 tarafından düzenlenmiştir....
selçuk333 is offline  
Eski 26-08-2009, 17:36   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

bizim kamp özel yerde

MoToRcYcLe iS My LiFe..
Eski 26-08-2009, 18:00   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
selçuk333 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sonuçta kamp işte , ne bekliyosun abicim , 3 kuruşun hesabını yapar vasat yerlere giderseniz sonu böyle olur, ağlak yapar durursunuz , 3 kuruşa 5 köfte yok böyle bişi , ben hayatımda bu durmlara düşmedim , çünki masraftan kaçmam , kaçanada tek bişi derim:SİNEK 8
uyduk merte gittik işte napalım eriklide 5 yıldız otel vardıda bizmi gitmedik ..sen şu 20 milyon dolarımı ne zaman yolluyacan onu söyle ..bırak şimdi ağlak malak demeyide 2 sene oldu aldın hala yollamadın ..yok yan yattı yok çamura battı kıl döndü falandı filandı ..sat yazlığını sat daireni yolla kardeşim ..

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR
mösyö is offline  
Eski 26-08-2009, 19:03   #6 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

eskiden kampa giden arkadaşlar çekmiş bende paylaşak istedim

MoToRcYcLe iS My LiFe..
Eski 26-08-2009, 21:29   #7 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
kararı vermişler adamlar gidicekler kardeşim...
gidince ne kadar mantarakis bi yer olduğunu görürler....

my bikez
mertmertmert is offline  
Eski 27-08-2009, 08:38   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
walla mösyö ve mert kardeşlerimin dediklerinin altına imza atarım, bir şey daha ekliyim çok kalabalık oluyo, belki ramazan diye olmayabilir ama ben sabah kaltigimda cadirimin onune arabalar parketmisti
bunca kamp yeri gezdim bu kadar rezalet bi işletme görmedim
selcuk biladerim cadir kamplarına daha önce gittiysen bilirsin 15 milyon lira kendi cadirinla gittigin bir kamp icin gayet saglam bir para, yani normalde bu para karşılığında duş, tuvalet ve elektrik gibi hizmetleri adam gibi alabilmen lazım
tolgakarala is offline  
Eski 27-08-2009, 09:00   #9 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
pazar sabah yol yapmak için bi yerlere mi gitsek napsak yaw....

my bikez
mertmertmert is offline  
Eski 27-08-2009, 09:51   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Alıntı:
mertmertmert tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
pazar sabah yol yapmak için bi yerlere mi gitsek napsak yaw....
gidelim walla bilader bana uyar
tolgakarala is offline  
Kapalı Konu

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları