2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
bi geleneksel avcılar buluşması daha geldi çattı...
08/08/09 CUMARTESİ saat: 18:00de Avcılar / Barış Manço kültür merkezi önünde toplanıyoruz.
orda buluşur, nereye akacağımıza karar veririz.... isterseniz gezi fotolarının "slayt şov" kokteylini yaparız, isterseniz gider sahilde takılırız... o anki ortak karara göre hareket ederiz..
tüm site üyelerimizi bekliyoruz.
muhabbet , yenilerle tanışma, yeme , içme , geyik , dedikodu , al takke ver külah , kıl yün ,falan filan ,müzik , eğlence, börek kürek vb herşeyin bir arada olduğu gelmiş geçmiş yegane MV buluşması.......
avcılar buluşmalarını asla kaçırmayız, hastasıyız , şuyuz buyuz diyen özellikle birkaç isim var , onları muhakkak bekliyoruz bu buluşmaya son 10 buluşmadır katılmıyor bu birkaç arkadaş saolsunlar
bunun yanında daha öncede belirttiğimiz üzre; yaa ben yeniyim, üye değilim, kimseyi tanımıyorum , gitsem şimdi orda kimle muhatab olucam , ezilirim, boşver yaw ne gidicem diyen kesim! sözümüz sizlere bizlerde bu buluşmalar sayesinde, tanıştık kaynaştık... hiçte öyle dediğiniz gibi dışlanan olmadı bu güne kadar unutmayın bu oluşumun bir parçası olmak için buluşmalara katılmak yegane fırsattır sizlere....
08/08/09 Cumartesi saat: 18:00de Avcılar / Barış Manço kültür merkezi önünde toplanıyoruz.
orda buluşur, nereye akacağımıza karar veririz.... isterseniz gezi fotolarının slayt şov kokteylini yaparız, isterseniz gider sahilde takılırız... o anki ortak karara göre hareket ederiz..
tüm site üyelerimizi bekliyoruz.
KASKSIZA HAYIR!
motorla gelecek olupta kasksız olan arkadaşlar ,
hiç gelmesinler daha iyi.
çok merak ediyorum bakalım bu defa MV biraraya gelebilecek mi?
yoksa "kuru klavyeye" devam mı...
Ben bu organizasyona katılacağım inşallah bir aksilik olmazsa,LAKİN; benim avcılara pek gitmişliğim yok aslında yoluda bilmiyorum o yüzden bana bir yol tarifi ve sizlerden birinin bana cep nosunu yazarsanız ulaşımda yardım isteyebileyim
__________________ Asıl körlük nankörlüktür...
Bu mesaj en son " 04-08-2009 " tarihinde saat 18:20 itibariyle Imroz tarafından düzenlenmiştir....
Neden: Automerged Doublepost
Ben bu organizasyona katılacağım inşallah bir aksilik olmazsa,LAKİN; benim avcılara pek gitmişliğim yok aslında yoluda bilmiyorum o yüzden bana bir yol tarifi ve sizlerden birinin bana cep nosunu yazarsanız ulaşımda yardım isteyebileyim
0532 6528771
e5 ten avcılar sapağını görene kadar yardır gel.
sorası zaten krokide gözüküo...