2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
11-12/04/09 Çanakkale GeÇİlmez... Yol Bİlgİlerİ...
Gezimiz yol bilgileri, güzergah, kimlerin katılacağı konuları belirlenmiş ve netleşmiştir. Aşağıdan gerekli bilgileri edinebilirsiniz ;
Anadolu Yakası Buluşma Noktası ;1. Köprü Girişi ( Sağ taraftaki boş alan ) Buluşma Saati :06: 15
Avrupa ve anadolu Yakası Ortak Buluşma Noktası ;Beylikdüzü Bahaus Buluşma Saati ;07 : 00 Haraket Saati ;07: 15
Bursa Grubu Buluşma Noktası ; Bursalı arkadaşlarımız kendi aralarında organize olacaktır.
Gezi Bilgileri
* Gezi Grup Sürüşü Benimsenerek yapılacaktır. Grup sürüşü kurallarını bilmeyenler buraya tıklasın, öğrensin
* Ortalam hız 80 - 100 km olarak belirlenmiştir.
* Bu hıza uymak istemeyen arkadaşlarımız olabilir onlar için ayrı bir grup yapılıp 10 dk ara ile çıkış verilecektir.
* Ortalama yol boyunca 4-5 mola verilecek sürücülerin stresten uzak rahat yolculuk yapması sağlanacaktır.
* Sürücülerin diğer arkadaşlarını tehlikeye atmayacak hareket ve tavır içinde olmaları grup güvenliği açısından faydalı olacaktır.
Son Katılım Listesi ;
1.biscuit
2.winrider ( Düğün erken biterse )
3.Ağırabi ( Ben ağır abinin tek kişilik odasını ayırttım belki gelir diye )
4.kingofrider
5.mösyo
6.XX1100
7.karagas
8.ubaykal
9.federal
10.Sadık
11.Csaltuk
12.mniz
13.Kuzeyli
14.tippex
15.Şevket
16.Selçuk333
17.Tuncay
18.Kolpacı
Hayırlısınnan arkadaşlar , iyi yolculuklar şimdiden ...
bizde tuncay gardaşımlan geleceğiz , diğerleri ayrı program yapıyorlar , tuncaylan ortalama hızımız , minimum 150 - max. 250 km,olarak belirledik....
__________________ Toprağa kavuşacaksın ! Sonra Toprak olacaksın!
Sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin!
Ordan özüne ulaşacaksın!
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
__________________ Toprağa kavuşacaksın ! Sonra Toprak olacaksın!
Sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin!
Ordan özüne ulaşacaksın!
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
Bu mesaj en son " 08-04-2009 " tarihinde saat 15:11 itibariyle selçuk333 tarafından düzenlenmiştir....
selçuk abi ben tuncay abiyle konuştum, biraz erken çıkarız biz sizi yavaşlatmış olmayız telefonlaşırız yolda nasılsa bi şekilde buluşuruz, ama ben ilk defa gidicem çanakkaleye bilmiyorum oraları otel neresi falan, çanakkalenin girişinde bi yerlerde buluşuruz olarmı ?
__________________ 'düşLerim vaR, rüzgaRa teRs düşeN..