Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags: , ,

Kapalı Konu
Eski 27-01-2009, 01:06   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation 01/02/09 E-5'teki Kazaları Protesto Konvoyu

BATUHAN nickli arkadaşımızın sitemizde yayınlanması amacı ile attığı maili sizlere aktarıyorum ;

Arkadaşlar metrobüs yolundaki kazada kaybettiğimiz kardeşimiz Onur Sual'in mezarını ziyaret etmek için 01.02.2009 Pazar günü Avcılardaki işyerinde (Kanuni Motopark) buluşup Cennet mezarlığına gideceğiz.

Bu etkinlik için motosiklet forumlarına topik açıyorum. Hatta ziyaretten sonra incirlide kaza yaptığı yere gidip eylem yaparak sesimizi duyurmalıyız. Bu kadar motoru seven onunla iç içe yaşayan ve onun üzerinde hayatını kaybeden kardeşimize bunu yapmak gerektiğini düşünüyorum.

Adminlerimizden böyle bir etkinlik için yardım bekliyorum ve herkesin katılmasını umut ediyorum. Katılmak istayenler bana (gökhan) özelden veya cep telefonumdan ulaşabilir. "0533 385 60 72"
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Eski 27-01-2009, 01:09   #2 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

BATUHAN kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2008
BATUHAN kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
TeŞekkÜrler
BATUHAN is offline  
Eski 27-01-2009, 10:07   #3 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

dalyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
dalyan kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
gidicez kısmetse...
Eski 27-01-2009, 13:25   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Arkadaşlar ben belki çok yoğunum ama imkanı, vakti olan herkesin gitmesi gerekiyor, bugün ölen o arkadaşların yerini yarınbir tanıdıgınızda alabilir, teşekkürler...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Eski 27-01-2009, 15:02   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
protestoya evet herkezin dikkatini çekmek için evet ses getirecek bir eylem yapılmalı, ama daha evvel yapmamız gereken bir şey basının dikkatini bu konuya çekmek.
basın demokrasilerde 4 üncü kuvvettir yılmadan, üşenmeden, basındaki yazarların dikkatini çekecek, onlara olayın gerçek iç yüzünü anlatacak, mailler atmalıyız onlarla beraber toplantılar düzenlemeliyiz ki onlar sorunu farkına varıp yazsınlar. ve yürütmeyi ve yasamayı harekete geçirsinler
neticede bazı trafik kanunlarının değişmesi gerekiyor.biz bunları tek başımıza yaptırım gücümüz yok .şimdi protesto gösterisi yapılacak toplu izinsiz konvoy oluşturulacak sonuç herkezin evine koca bir ceza makbuzu gelecek
.hem ölen dostlara üzüleceğiz esas en büyük üzüntü hiçbirşeyin değişmediğini görmemiz olacak
.eyleme evet trafik cezasına rağmen
hızla basından bu konu ile ilgilenecek gazeteciler bulunması lazımki onlar bizim sesimiz olsun.

baktığımız zaman motosiklet federasyonu var,kulüpler var ortada bişi yok.basına sıkıntılarımızı anlatmalıyız hepberaber çok güzel bir metin hazırlamalıyız.bütün basın kuruluşlarına faks geçmeliyiz bence ancak böyle kendimizi daha doğru ifade edebiliriz gibi geliyor.kimbilir belkide benim düşüncem yanlış.ben bu yönde düşünüyorum

bütün trafik kazalarında ölenlere allahtan rahmet diliyorum.allah geride kalanlara sabırlar versin.

Bu mesaj en son " 27-01-2009 " tarihinde saat 15:07 itibariyle ağırabi tarafından düzenlenmiştir....
ağırabi is offline  
Eski 27-01-2009, 22:07   #6 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

tanerarslan kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
tanerarslan kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ölen kardeşlerimize ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olsun ve yakınlarına sabır versın !arkadaslar bır cok motoru olan arkadasla konustum bır cok kısı gelıcek bunun ıcın herkezın katılması lazım ve basından bunu onemlı bır konu olarak buyuk mansetlerle ve uzun uzun haberlerle tv basındakılere yansıtmalıyız yoksa basın gelmedıgı surece bız yaptımız protestoyuda bosa yaparız malsef :-( basından tanıdıkları olan ozellıle rıca etmesını ıstıyorum ve bugun gundem haberlerı dıye sundukları haberlerı 3 gun pes pese her kanalda gosterıyo ama normal bır olmus onemlı bır olayı sadece sanıyelık dıyecegımız cok kısa tutuyolar !ınsan hayatı bukadar ucuz olmamalı ve 4gunde 2 kısı aynı sekılde oluyosa bu bır vahsettır !yarın bızım basımızada yada yakınlarımızın basınada gelebılır !oyuzden tum arkadasları beklıyoruz !

Bu mesaj en son " 27-01-2009 " tarihinde saat 22:12 itibariyle tanerarslan tarafından düzenlenmiştir....
tanerarslan is offline  
Eski 28-01-2009, 00:23   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

erhan_41 kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
erhan_41 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ben de bu yazıyı yöneticisi olduğum sitede aynen yayınlıyorum.
kazada hayatını kaybeden dostumuza Allah tan rahmet kalanlara sabır ve uzun ömür diliyorum.
Eski 28-01-2009, 00:35   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Giriş: Jan 2009
katılabilen arkadaşlar katılsın ya birlik olmak iyidir...
eylem is offline  
Eski 28-01-2009, 01:11   #9 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

gsliakif kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2008
Gelmeyi katılmayı isterdim ama Ben Niğde'deyim.Ama dualarım sizinle.
Teşekkürler.
gsliakif is offline  
Eski 28-01-2009, 11:18   #10 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

@yk@n kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2008
@yk@n kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ya babiş tabiki bizde geleceğiz ama calışıyorumm pazar saat kaçta gidilecek
kalbimiz sizinle
Kapalı Konu

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları