Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags:

Yanıtla
Eski 23-12-2008, 12:50   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Nov 2005
2009 yılı planlanan KIRGIZİSTAN gezisi

Motorsiklete Gönül vermiş sevdalı arkadaşlarım.Bazı arkadaşlarca malumdur uzun yıllardır özlem ve hayalini kurduğum ve detaylarının zihnimde yeni yeni oluşmaya başladığı KIRGIZİSTAN gezisi hakkında sizlerle fikir teaddisinde bulunmak için bu başlığı açmış bulunmaktayım.lütfen topiği sulandırmayalım katkı sağlamak isteyen her arkadaşın fikri benim için çok değerlidir.yapmayı planladığım gezimin ana başlığı şu olacak.DEMİR ATLARLA ANA YURTTAN ATA YURDA.şayet bu geziye katılmak isteyen olursa bu sayı en fazla dört motorla sınırlı olacaktır.motorlar enduro yada cooper farketmez rotamız Sakarya Taraklıdan çıkış iran,Azarbaycan,Türkmenistan,Kazakistan,özbekistan ve Kırgızistan şeklinde olacaktır.Gidiş ve dönüş dataları daha önce bu seyehati yapan bir arkadaşımız tarafından DETAYLI OLARAK tarafımıza verilecektir.Bu gezi esnasında kamera ve fotoğraf makinaları ile detaylı çekimler yapılacak video çekimleri daha sonra profosyonel bir şekilde montajlanarak istanbulda geniş katılımlı bir toplantıda gezi öyküsü ile birlikte sunum yapılacak,daha sonra Taraklıda geniş katılımlı bir kampla birlikte sunumu yapılarak ulusal kanallarda belgesel olarak yayınlanması sağlanacaktır.bir motorun gidiş geliş tahmini masrafı 2500-3000 dolar civarında masrafı olacaktır.bu zorlu ve binlerce tehlikelerle dolu olan yolculuk tahmini 45 gün civarı ve 12000 km olacaktır.Bu gezinin benim açımdan önemi ise bir ilk olarak kimsenin cesaret edemediği çin malı 250 lik bir motorla bu işe kalkışmam olacaktır.şayet 2009 yılı planlarınıza böyle bir geziyi katmak isterseniz konuşalım tartışalım bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak.şimdiden önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkür eder saygılar sunarım.

Hasan ARVASİ
Taraklı Belediye Başkanlığı SAKARYA
Tel:05332466108
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2008, 12:56   #2 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

tutkumhonda kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
Güzel bi konu fakat abi 250'lik bir mondial'le risk almışsınız...Bilmiyorum.Tutarsız.Makine Çin malı ise size bırakıorum!
tutkumhonda is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2008, 13:07   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kingofrider kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
allah yardımcın olsun hasan abi
kingofrider is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2008, 13:07   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kannber kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
kannber kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ahhh hasan abim ahhhh... 45 gün iznim olsa da katılsam sana umarım herşey gönlünce olur...

250 lik jinlun maruderle iki senede problemsiz 30.000 km yol yaptım... bir kere bile yolda bırakmadı önemli olan motorun sınırlarını bilmek ve fazlasını yapması için zorlamamak... gerçi 250 lik motor seni görünce psikolojik olarak zorlanmaya başlar ya zaten hadi hayırlısı
kannber is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2008, 13:22   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
kingofrider tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
allah yardımcın olsun hasan abi
çok sağol sevgili dostum sevgili kardeşim.Bu arada sizleri çok özledim bunu bilesiniz.görüşmek dileği ile Bursaya selamlar.

Alıntı:
kannber tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ahhh hasan abim ahhhh... 45 gün iznim olsa da katılsam sana umarım herşey gönlünce olur...

250 lik jinlun maruderle iki senede problemsiz 30.000 km yol yaptım... bir kere bile yolda bırakmadı önemli olan motorun sınırlarını bilmek ve fazlasını yapması için zorlamamak... gerçi 250 lik motor seni görünce psikolojik olarak zorlanmaya başlar ya zaten hadi hayırlısı

sevgili Ahmet çok güzel söylemişsin herkes yaşamın sınırlarını bilmesi lazım.Atalarımızın develerle atlarla aştığı bu yolları bizler inşallah o korkulan makinalarla aşacağız.inşallah emekli oluncada seninle birlikte gideriz.selam ve saygılar.Bu arada yukarıdaki Konağıda kiralamak üzereyim.Bir dahaki gelişinizde belki sizleri orada ağırlarım.Görüşmek üzere Alllaha emanet olun.

Alıntı:
tutkumhonda tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Güzel bi konu fakat abi 250'lik bir mondial'le risk almışsınız...Bilmiyorum.Tutarsız.Makine Çin malı ise size bırakıorum!
sevgili kardeşim hayat risklerle doludur önemli olan o risklere karşı mücadele edebilmek yoksa yaşamanın bir anlamı olmazdı
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2008, 13:31   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
inş.gerçekleştirirsin bence aynı yola gidecek makinaların aynı marka ve modelde olması size büyük kolaylık sağlıyacaktır.birde trafikten öğrenin belkide büyük arıza karşısında orda bırakabilirsiniz burdan kaydını sildirmek çok zor olur aklıma gelmişken yazayım dedim.aynı makinalar olursa 1 haftalık kurstan sonra arızaları yolda sizde rahatlıkla müdahale edebilirsiniz.yedek parça takım sandığı avadanlık filan motorlar aynı olursa çok iyi olur yer kaybı azalır.beni bu saydığınız güzergahta can ve mal güvenliği düşündürüyor geri kalan niye gerçekleşmesin.başarılar yola çıkarsanız şimdiden hayırlı yolculuklar
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2008, 13:38   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Hasan abi saygılar, umarım bu program gerçekleşir ve bizlere mukemmel resimlerle ve sağlıkla dönersiniz...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2008, 13:59   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
federal tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hasan abi saygılar, umarım bu program gerçekleşir ve bizlere mukemmel resimlerle ve sağlıkla dönersiniz...

inşallah federalim inşallah.

Alıntı:
ağırabi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
inş.gerçekleştirirsin bence aynı yola gidecek makinaların aynı marka ve modelde olması size büyük kolaylık sağlıyacaktır.birde trafikten öğrenin belkide büyük arıza karşısında orda bırakabilirsiniz burdan kaydını sildirmek çok zor olur aklıma gelmişken yazayım dedim.aynı makinalar olursa 1 haftalık kurstan sonra arızaları yolda sizde rahatlıkla müdahale edebilirsiniz.yedek parça takım sandığı avadanlık filan motorlar aynı olursa çok iyi olur yer kaybı azalır.beni bu saydığınız güzergahta can ve mal güvenliği düşündürüyor geri kalan niye gerçekleşmesin.başarılar yola çıkarsanız şimdiden hayırlı yolculuklar
Allahın izni ile her türlü tamiratını yolda elimizden geldiğince yapmaya çalışırız.yapacağımız yolda sürat denemesi demek felakete davetiye çıkarmakla eş anlamlı.tam bir takım ruhu ile hareket edilmediği sürece gezinin tamamlanması mümkün olmaz.tıpkı bir orkestra gibi hareket edeceğiz.can ve mal güvenliğine gelince ina bana Türkiyeden daha güvenli.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2008, 15:44   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
gercekten cok guzel bir guzergah ben de cok isterdim boyle bir gezide bulunmak ancak is hayati maalesef
boyle bir geziye katilmak, emekli olmadan ya da isten ayrilmadan bir hayalden oteye gidermiyor kendi adima
neyse ahmedim biz de senle emekli olunca gideriz artik naapalim
size simdiden hayirli, kazasiiz belasiz ve bol resimli yolculuklar diliyorum
tolgakarala is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2008, 16:51   #10 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
2010 olsa gelebilirdim, sizlere kazasız sürüşler dilerim ...
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları