2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
Tüm site genelinde ailemizin kaynaşması, birlik ve beraberliğinin perçinlenerek büyümesi aramıza yeni katılan arkadaşlar ile tanışma fırsatını yakalamak ve Mübarek ramazan bayramında Ailemiz ile bayramlaşarak güzel bir sohbet ortamı yaratmak amacı ile organize ettiğimiz Geleneksel RİVA gezimiz Bayramın 3ncü günü olan 02 EKİM 2008 Perşembe itibari ile gerçekleştirilecektir...
İstanbul ili dışından Bayramın 2nci günü gelip konaklamak isteyenler olabilir Bu doğrultuda Ailemizi evinde misafir etmek isteyenler katılım listesine isimlerini yazdırdıktan sonra Evime misafir alabilirim ibaresini ekleyerek paylaşımı ve aile sevgisini daha büyüterek evinde arkadaşlarımızı misaifr etmiş olacak hemde perşembe günki toplantıya yol yorgunluğu çekmeden katılımlarını sağlayacaklardır...
Organizasyonda herkes kendi yiyeceğini ( et - tavuk - sucuk - balık vs vs ) getiriyor bunun haricindeki meze - alokollü ve alkolsüz içecekler Gideceğimiz Mola Restaurant tarafından tedarik edilecektir. Alan Bahçeli ve Kapalı alan olmak üzere 2 ayrı konumdan oluşmaktadır Havanın soğuk olması ihtimaline ve çocukları ile gelebilecek aileler için mekan uygun görülmüştür.
Efenim hava tahminleri perşembe günü için güneşli ve sıcak diyor...
en son motorumdan çat çut sesler geliyordu, çarşamba günü kısa bi gezi yapacam eğer motor iflas etmezse perşembe günü gelmeyi düşünüyorum...
riva ya hiç gitmedim ve gitmek istiyorum, kesin kararımı çarşamba gecesi bildirecem...
şimdilik %51 ihtimalle geliyorum...
OOOO valla halen izgaralar damakta kaldı. Havada güzel olacağa benziyor. Hanımın KAPODOKYA baskısı var. Burda olursam geliriz inşallah . Ama kesin değil.
Efenim hava tahminleri perşembe günü için güneşli ve sıcak diyor...
en son motorumdan çat çut sesler geliyordu, çarşamba günü kısa bi gezi yapacam eğer motor iflas etmezse perşembe günü gelmeyi düşünüyorum...
riva ya hiç gitmedim ve gitmek istiyorum, kesin kararımı çarşamba gecesi bildirecem...
şimdilik %51 ihtimalle geliyorum...
Ben bunu geliyorum olarak algıladım % 100 Haber editorünün yeri sitesinin anı başıdır derim anladım sen =))
Evet katılım biraz daha ilerlesin Liste yapacağım ....Ayrıca gideceğimiz yerdeki içecek meze ve kuver fiyatlarınıda yazacağım