Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags:

Yanıtla
Eski 25-09-2008, 08:45   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

handeebru kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Exclamation Honda Motosiklet Eğitim Tarihleri

Merhaba Arkadaşlarım..

Honda Kasım -Aralık Eğitim tarihleri bu gün açıklanıyor..Kayıt yaptırmak istiyorsanız acele edin çünki kayıtlar çok kısa zamanda doluyor...

25 Eylul Persembe yani bu gün saat 12:00'de http://www.honda.com.tr/motosiklet linkinden kayıt yaptırabilirsiniz...

handeebru

34 J 7737

handeebru is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 10:06   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
evet bu işe yeni başlayan arkadaşlar için şiddetle önerilir paylaşım için teşekkürler
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 10:08   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
200 ytl diye duydum birçok şeyi yanlış uyguluyoruz arkadaşım gitti abi diyo biz hiç bişi bilmiyormuşuz hondada eğitimde baya öğretiyolarmış.zaman olsa gidicem de zaman yok

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR
mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 10:27   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

sbuyukkilic kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Ben 2 ye gittim bol bol pratık yaparak teorıde ne demek istendigini uygulayarak yapıyorsunuz.
Şimdi vitesli motora gectım. 3ncu kura ihtiyacım oldugunu hıssediyorum. 2 gun yogunlugumuzdan dolayı vakıt ayırmıyoruz ancak 2 gunun hayatımızdan önemli oldugunu sanmıyorum....
Kedi kuyrugunu yakalamak için nasıl döner. Kukaların arasından o şekilde dönüyorsunuz.
sbuyukkilic is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 10:31   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
sbuyukkilic tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben 2 ye gittim bol bol pratık yaparak teorıde ne demek istendigini uygulayarak yapıyorsunuz.
Şimdi vitesli motora gectım. 3ncu kura ihtiyacım oldugunu hıssediyorum. 2 gun yogunlugumuzdan dolayı vakıt ayırmıyoruz ancak 2 gunun hayatımızdan önemli oldugunu sanmıyorum....
Kedi kuyrugunu yakalamak için nasıl döner. Kukaların arasından o şekilde dönüyorsunuz.
kardeşim ücretleri ne kadar yemek yenecek yer varmı kaç saat eğitim bilgi verirsen haberimiz olsun

mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 10:33   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
mösyö tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
kardeşim ücretleri ne kadar yemek yenecek yer varmı kaç saat eğitim bilgi verirsen haberimiz olsun
sevgili arkadaşım sen bana gel yakarız mangalı açarız soğuk suyu dizeriz kukaları ben sana ücretsiz ders veririm tabii sende ders alacak hal kalırsa
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 10:39   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
ağırabi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sevgili arkadaşım sen bana gel yakarız mangalı açarız soğuk suyu dizeriz kukaları ben sana ücretsiz ders veririm tabii sende ders alacak hal kalırsa
bi o kafayla ders almayalım anzorota devam edelim derim.abi bayramdan sonra çatalca çiflikte alican ve bana veririsin eğitimi.

mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 10:45   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
bi o kafayla ders almayalım anzorota devam edelim derim.abi bayramdan sonra çatalca çiflikte alican ve bana veririsin eğitimi.
evet yanlız anzorot olacakki benim dimam açılsın yani kafam çalışsın her türlü eğitim verilir ücret anzorot olarak ödenmesinde fayda vardır nasıl olsa silinecek duyuruluryalnız ben hatırlıyamıyorum benim motosikletim varmıydı varsa nerdeydi az sonra
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 17:33   #9 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

sbuyukkilic kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Alıntı:
Ben kdv dahil 280 ytl ödedim. Bostancı ve Taksımden ücretsiz servis var.
Molalarda içeçek, kurabiye cay kahve ikramları üçretsiz. Yemek üçretsiz.
Öğlen fabrıkada öğle yemegi veriyorlar. İsterseniz Joponların menusunude tercih edebilirsiniz. Scoter kullanıcı 3000 -4000 km yol yaptıysa direkt 2 ye katılabilir.
Benim gibi vitesleri orda öğrenir. Kursu 1 le başladım 2 vitesle bitirdim.
Honda 15o lık vitesli motorla eğitim veriyorlar. Herkese ayrı korumalı motor.
3 ncu kurda 500 luk motorla veriyorlar eğitimi.
Birinci saatler teorik eğitim. Sonra pistte dön babab dönelim. Duz bir hat boyunca ağır sürüş, yokuşta kalkma, frenleme teknikleri ilk aklıma gelenler.
www.honda.com.tr adresinde motosıklet bölumude detaylar var. 3 kura 2 ye katılırsanız
alıyorlar. Galıba 3 kur 320 olması lazım. Ben gittikten sonra virajlarda daha rahat ettim.
Vitesliye ısındım. Aklınıza ne geliyorsa sorun. Herşeyi anlatacaklar diye beklemeyin.
3 hoca pıstte durup yanlışları uyarıyor. Gerekirse dogrusunu göstermek için arkasına artcı alıp kukalar arasından parkuru dolaştırıyor.

Motorla giderken motorun arka kısmına bakıyorsunuz . Bir bakmışınız kukanın yanından 180 derece geri dönmüşünüz.
Koruma ,kask ordan veriyorlar ama korumalı montla gitmekte fayda var.
İki 1000 lık kullanan arkadaşın omzu düşünce cızıldı. Ben bilirim kendime güvenirimle olmuyor malesef. iLK aklıma gelenler bunlar.
sbuyukkilic is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 17:38   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
sbuyukkilic tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben kdv dahil 280 ytl ödedim. Bostancı ve Taksımden ücretsiz servis var.
Molalarda içeçek, kurabiye cay kahve ikramları üçretsiz. Yemek üçretsiz.
Öğlen fabrıkada öğle yemegi veriyorlar. İsterseniz Joponların menusunude tercih edebilirsiniz. Scoter kullanıcı 3000 -4000 km yol yaptıysa direkt 2 ye katılabilir.
Benim gibi vitesleri orda öğrenir. Kursu 1 le başladım 2 vitesle bitirdim.
Honda 15o lık vitesli motorla eğitim veriyorlar. Herkese ayrı korumalı motor.
3 ncu kurda 500 luk motorla veriyorlar eğitimi.
Birinci saatler teorik eğitim. Sonra pistte dön babab dönelim. Duz bir hat boyunca ağır sürüş, yokuşta kalkma, frenleme teknikleri ilk aklıma gelenler.
www.honda.com.tr adresinde motosıklet bölumude detaylar var. 3 kura 2 ye katılırsanız
alıyorlar. Galıba 3 kur 320 olması lazım. Ben gittikten sonra virajlarda daha rahat ettim.
Vitesliye ısındım. Aklınıza ne geliyorsa sorun. Herşeyi anlatacaklar diye beklemeyin.
3 hoca pıstte durup yanlışları uyarıyor. Gerekirse dogrusunu göstermek için arkasına artcı alıp kukalar arasından parkuru dolaştırıyor.

Motorla giderken motorun arka kısmına bakıyorsunuz . Bir bakmışınız kukanın yanından 180 derece geri dönmüşünüz.
Koruma ,kask ordan veriyorlar ama korumalı montla gitmekte fayda var.
İki 1000 lık kullanan arkadaşın omzu düşünce cızıldı. Ben bilirim kendime güvenirimle olmuyor malesef. iLK aklıma gelenler bunlar.
hocam teşekkürler paylaşım için bu konular motosiklet için işin olmazsa olmazı mutlaka eğitim alınmalı
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları