Büyük istek üzerine aramızda top oynamak için halı saha maçı almış bulunuyoruz...bakalım bu sefer kim kimin içinden geçecek...
İsteyen etrafta iftar yapıp maca gelebılır, arada baya zaman olacak, ben erken gelırım...
Arkadaşlar Anadolu yakasında yapacağımız iftarı aslında 27 si olarak düşünmüştük fakat bayram arifesi gibi olması 9 günlük tatilde gidebilenlerin olacağını düşündüğümüzde halı saha maçı ile birlikte ortak yapma kararı aldık İftarımızı maltepedeki sultan ahmet köftecisinde yapacağız
Buluşma Saati : 19:00
Buluşma Noktası : Maltepe Pelitin yanındaki halı saha
Avrupa yakasındaki arkadaşlarımızdan iadeyi ziyaretlerini bekliyoruz maksat birlikte olmak Yağmur konusuna gelince hafta içi hava güzel yağış yok...
Yer :
Maltepe Sahil Halı Saha tam maltepe sahil ana ışıklarda, (yandaki sea garden cafe de veya hemen halısaha bitişiğindeki pelit pastanesinde muhabbet edebiliriz)
Tarih :
24/09/2008 Çarşamba
Saat :
22:00 ( maçın başlama saatidir )
Ücret : 8 ytl kişi başı ( lütfen paralar bozuk olsun

)
Ben top oynamam seyrederim muhabbete gelirim diyenler de maç öncesinde, maç sırasında veya sonrası yandaki çay bahçesinde ve hemen sahaya sıfır yeni açılan pelit pastanesinde motovirus ailesi olarak sohbet edip hasret giderebilir. Ayrıca saha kenarına macı seyredenlerin yorulmaması için koltuklar konmuştur.
Her zaman ki gibi bay, bayan tüm üyelerin katılımını bekliyoruz....
-
Adını yazdıran ilk 14 kişi oynayacak ama bu maçı almamızı isteyenleri ben listeye yazdım, diğer oynamak isteyenleride ekleyecem
-
Takımlar maç günü burda adminle anlaşmalı olarak ayrılacak ve açıklanacak.
- Yenilen takım maç sonrası yenen takıma meşrubatı ısmarlar ( her zamanki gibi yalan olur yine

)
cep telefon numaram : 0 535 305 11 11
Liste
1-biscuit
2-met
3-conquerror
4-adonis
5-federal
6-karagas
7-the
8-SSERHATT
9-NuRuLL