Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , , ,

Yanıtla
Eski 23-05-2008, 12:58   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Motor ip üstünde cambazlık yapmak mı ???

Geçtiğimiz hafta içi, hem geçen hafta yazdığım üzücü haberin hem de yolda giderken pek çok sapakta görülen düşmüş bir motorcu tablosunun etkisi ile yine her girdiğim ortamda "MOTOSİKLET TEHLİKELİDİR-TEHLİKELİ MİDİR?" konusu ile muhatap oldum. Yaklaşık 5-6 yıldır bu sorular ile boğuşan ben, "HAYIR EFENDİM MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR!" demeyi uzun yıllar evvel terk etmiştim.

MOTOSİKLET TEHLİKELİDİR

Hatta her fırsatta her önüme gelene motosikletin tehlikeli bir alet olduğunu söylemişimdir. Gerçekleri bilmeden bu işe soyunmanın bedelinin ağır olabileceğinden bahsetmişimdir. Şimdi bir kez de buradan tüm motor tutkunlarına, motor kullanıcılarına, motor sevdalılarına, motor meraklılarına söylemek isterim. Motosiklet tehlikelidir. Tıpkı bıçak gibi. Kendinize saplarsanız ölürsünüz. Adam gibi kullanırsanız keyfini sürersiniz. Artık bilinçsiz motorcuya gerçekten tahammülümüz yok. E-posta kutuma gelen "Rüzgarın Kızı ben motor hastasıyım. Nihayet ben de hayalime bu yaz kavuşacağım. Yalnız 2 motor arasında kaldım, sence hangisini alayım? 1000RR mı? R1 mi alayım? İlk motorum olacak ne dersin?" konseptli postalara tahammül bile edemiyorum. Gözünüzü seveyim önce kendimizi motosiklet kültürü konusunda bilinçlendirelim. Bilinçlenmiyor isek nolur motora binmeyip, sadece binenlerin arkasından ben beceremedim diye bakalım. Çünkü motosiklet gerçekten günümüz trafiğinde, koşturmaca, keşmekeş ve bilinçsizliğinde ip üstünde cambazlık yapmaya benziyor. Aşağı düşme riskin her zaman var ama işine ne kadar yatırım yapıp, kendini bu konuda ne kadar eğittiğin çok önemli. İyi bir ip cambazı kolay kolay aşağı düşmez.

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ MOTOSİKLETLER

Kanal D Home Video, Nisan 2008’den itibaren Discovery Channel DVD’leri çıkarmaya başladı. Bu işin bizi ilgilendiren kısmı ne derseniz, Bu DVD’ler her zevke ve farklı ilgi alanlarına hitap eden belgesellerden oluşuyor ve Kanal D Home Video etiketi ile piyasaya çıkan ilk belgesel "GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ MOTOSİKLETLER" Bu belgeselde çok özel motosikletler ve onları yaratan-kullananlar hakkında daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış bilgiler yer alıyor.

SYM 2009’DA İZMİR’DE ÜRETİLECEK

2007 yılının kasım ayında MOTORAN ile distribütörlük anlaşması imzalayan SYM, 2009 yılının başlarında dört değişik modelini İzmir’de 15.000m2 kapalı alana sahip olan MOTORAN tesislerinde üretecek. Üretilen motosikletler Türkiye’nin dışında Avrupa’ya da ihraç edilecek.

Ayşe Şule BİLGİÇ
ruzgarinkizi@hurriyet.com.tr
Rüzgarın Kızı - Ayşe Şule Bilgiç'in Yazıları Her Çarşamba Hürriyet Gazetesi Otoyaşam Ekinde Yayınlanır.

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2008, 13:19   #2 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
Alıntı:
"Rüzgarın Kızı ben motor hastasıyım. Nihayet ben de hayalime bu yaz kavuşacağım. Yalnız 2 motor arasında kaldım, sence hangisini alayım? 1000RR mı? R1 mi alayım? İlk motorum olacak ne dersin?"

işte durmadan tartışıp durduğumuz konu yine
sen o adama ne dersen de , o adam gidecek o binliği , altıyüzlüğü bilmemneyi alacak ve nihayetinde patlayacak. sonra bu işin suçlusu yine motosiklet olacak...

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2008, 13:53   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Dec 2005
Thumbs down

Şule Hanım,
Bu yazımı okumanızı çok isterdim.

1-)Tehlikeli olan motorsiklet değil,onu kullanandır.Keşke yazıyı bu şekilde yazsaydınız.
Motorsiklet tek başınayken yan ayağına yada orta sehpasına birşey olursa tehlike kazanır ancak

2-) İlk motor ve son motor konuları hiç bir zaman bitmeyecek,dolayısıyla bu konuyu kısırlaştırmadan ve bu sevdaya gönül verenleri kırmayarak anlatmaktan bıkmamak gerekir.

3-) Zaten motor camiasının zor günler geçirdiğini herkes biliyor. O kadar güzel konular var ki,yeni modeller,yeni mekanlar,yeni faaliyetler vs..vs

Sezon ortasında daha güzel yazılarınızı bekleriz.
Potenza is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2008, 17:41   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

v_engine kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
v_engine kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
mertmertmert tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
işte durmadan tartışıp durduğumuz konu yine
sen o adama ne dersen de , o adam gidecek o binliği , altıyüzlüğü bilmemneyi alacak ve nihayetinde patlayacak. sonra bu işin suçlusu yine motosiklet olacak...
Katılıyorum...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2008, 17:48   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

handeebru kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Motosikletin devamlı bir korku unsuru olarak iletilmesinden artık bıktığımı ifade etmek istiyorum.Bilgi verilen, eğitim amaçlı yazılarda yada güncel yazılarda devamlı korkutan kazalar ve motosikleti canavar gibi gösteren ifadeler......Bunlardan bıktım.Motosikleti kullanmanın dikkat istediği, çocuk oyuncağı olmadığı belirtileceksede korku filmi gibi değil.Arabada kaza olmuyor mu? O tehlikeli değil mi?Her zaman
dikkat vede dikkat.....Yolların motorla dolu olduğu , diğer taşıtların azımsanacak kadar az olduğu huzurlu....korkusuz yarınlara......

handeebru

34 J 7737

handeebru is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2008, 17:48   #6 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
Potenza tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Şule Hanım,
Bu yazımı okumanızı çok isterdim.

1-)Tehlikeli olan motorsiklet değil,onu kullanandır.Keşke yazıyı bu şekilde yazsaydınız.
Motorsiklet tek başınayken yan ayağına yada orta sehpasına birşey olursa tehlike kazanır ancak

2-) İlk motor ve son motor konuları hiç bir zaman bitmeyecek,dolayısıyla bu konuyu kısırlaştırmadan ve bu sevdaya gönül verenleri kırmayarak anlatmaktan bıkmamak gerekir.

3-) Zaten motor camiasının zor günler geçirdiğini herkes biliyor. O kadar güzel konular var ki,yeni modeller,yeni mekanlar,yeni faaliyetler vs..vs

Sezon ortasında daha güzel yazılarınızı bekleriz.

aaa hocam olurmu hıc bıldıgımız kısır donguler olmazsa asb ablamız napıcak??nasıl para kazanıcak?

kendısı bence paparazzı kulturunun ızlerını tasıyan motorazzi kulturunun yaratıcısıdır kendısını saygıyla selamlıyor ve yıne okumadan yorum yazdıgımı eklıyorum ve herzamankı gıbı selam ısaretımıde verıyorum :

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2008, 17:55   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Steven Tyler kullanıcısının avatarı

Steven Tyler kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla Steven Tyler kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Steven Tyler kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to Steven Tyler
her zaman ki pek bir bilgiç Ayşe Şule BİLGİÇ işte

potenza'ya, handeebru'ya ve tippex'e aynen katılıyorum
motosiklet canavar değil güzel bir ulaşım aracıdır...
burada çok sevdiğim bir rus atasözünü de eklemek istiyorum....

Canavar motosiklet yoktur, hanzo sürücü vardır!!!!
Steven Tyler is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2008, 18:09   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

v_engine kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
v_engine kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Yazıyı tekrar okuyunca aklıma kamboçyalı bir atasözü geldi...
Herkes anasının karnından tecrübeli doğmaz...Hatta kimse doğmaz....Atıp tutmasını iyi bilirler...

Demekki tecrübe ve deneyim işin püf noktası...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-05-2008, 14:10   #9 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
zaten sınır oldugum bır sahsıyettı bıde fuardakı standında sevgılısının albumlerıde bangır bangır calınca yok dedım abı buraya kadar haa unutmadan ısaretımı yenılıyorum

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları