Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 12-03-2008, 15:06   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Motosiklet kazalarına dur diyelim.. A.Ş.B

Beni bilirsiniz motosiklet ve kaza laflarını aynı cümle içinde kullanmayı hiç sevmem ve kolay kolay da kullanmam. Ama gelin görün ki günümüzde ne zaman hangi gazeteyi açsanız bu iki kelimenin aynı cümlede kullanıldığı haberlere denk geliyoruz.

Gerçekten kazalar mı artıyor yoksa basın motosikletli kazaları daha ilginç bulup hep onları mı ön planda tutuyor tartışılacak konu. Ne olursa olsun yaşanmasını hiç istemediğimiz ama bir şekilde bazen en sevdiğimizin başına gelen, ve geldiğinde yapacak hiçbir şeyimizin olmadığı bir durum kazalar.

BURSA’DA KIPIRDANIYORLAR

Geçtiğimiz hafta sonu "Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21" tarafından düzenlenen bir sempozyuma katıldım. Açıkçası ben öyle kalabalıklar önüne çıkarken hiç çaktırmasam da acayip utanan ve acayip sıkılan biriyim. Konuşma da yapar mısınız dediklerinde hayır demeyi çok istedim ama kıramadığım için o gün kürsüdeydim. İşin komiği gerçekten bu kadar utanıp sıkılmama rağmen konuşmaya bir başlayınca da susmayanlardanım. Hele soru sorulduğunda sabaha kadar cevaplayabilirim. Neyse bunlar bir kenara, yaşanan motosiklet kazalarına karşı, Bursa’da bir gurup motor sevdalısının yüreklerini koyarak ortaya çıkardıkları bu oluşumu her şeyden önce yürekten kutluyorum. O gün orada kürsüye çıktığımda da söyledim. "Umarım böyle oluşumlar Türkiye’nin dört bir yanında yapılır." Sempozyum katılımcıları motosiklet kazaları, nedneleri ve önlenmesi ile ilgili işin uzmanlarından bilgiler dinlediler. Konuşmacılar arasında Emniyet Genel Müd. Eğitim ve Araştırma Daire Başkan Yardımcısı Yusuf Avan, TMF(Türkiye Motosiklet Federasyonu) As Başkanı Hamit Abbasoğlu gbi isimler yanında Paolo Volpara, Emre Gümüş, Hakan Çuhadar, Çağatay Muharrem, Tolga Uprak da vardı.

EFE AYDAN DA ORADAYDI

Hepsi kendi fikirlerini ve topladıkları bilgileri dinleyiciler ile paylaştı. Sert söylemleri ile bazen söylediği çok doru şeylerin insanda inanmak istememe durumu yarattığı Paolo, her zamanki gibi dinleyicileri hem güldürdü, hem de kafaları karıştırdı. Yusuf Avan hazırladığı konuşmasında kanunsal bilgi ve verilere yer verdi. Sürücü Kursları dernekleri adına katılan konuşmacılar işin ehliyet alım sürecini yorumladı. Sonuçta, bazen her sempozyumda olduğu gibi konuşmalar uzadığında, dinleyicilerde küçük uyuma belirtileri görünse de, dolu dolu motosikletin konuşulduğu 3-4 saat geçti Bursa’da. Sempozyum’um sunucusu, dünya tatlısı, eski milli basketçimiz Efe Aydan’ı da böyle bir işe el attığı, sahip çıktığı için ayrıca tebrik etmek istiyorum. Sempozyum da emeği geçen herkesi de bu ilgi ve alakaları için ayrıca tebrik etmek istiyorum. Ve dileğimi tekrarlıyoprum. Umarım bu tip oluşumlar daha da artar, daha çok yerde, daha çok kişi motosikletle ilgili konuşur, çabalar, bilgilenir, kendini ve çevresini eğitir ve umarım kazalar artık gazete sayfalarına çıkmayacak, kimsenin dikkatini çekmeyecek kadar küçük ve az olur.

Berik Kuruçayırlı ile Türkiye’de

Berik kim mi? Berik pek meşhur bir motosiklet giyim markası. Belki şu iki hınzırca bakan göz logosunu söylersem anımsayacaksınız. İşte bu hınzır bakışlı Berik artık Türk motosiklet sevdalıları ile buluşacak. Bunun mimarı ise alışageldiğimiz gibi İstanbul kökenli bir firma değil. Berik’in Türkiye distrübitörlüğünü Ankara’da faaliyet gösteren, aynı zamanda Yamaha bayii olan Kuruçayırlı aldı. Kuruçayırlı’yı geçen yıl Ankara’da düzenledikleri ve Ankara motorcu tayfasının yoğun katılımı ile gerçekleşen açılış partisinde tanımıştım. Gencecik, zeki, akıllı motor sevdalılarının hevesi ile kurulmuş ve o hevesle yüksekleri hedefleyen bir duruşları vardı. Kuruçayırlı güzel işler yapacak demiştim o zaman kendi kendime. Bu günlerde yanılmadığımı anlıyorum. Berik Türk motorseverine hayırlı uğurlu olsun, İstanbuldan birileri Berik’in bayiliğini alsın da biz de her seferinde Ankara yollarına düşmeyelim Berik ürünlerini görmek ve almak için.

CAPIROSSI FUARDA

Haaa az kalsın unutuyordum. Kuruçayırlı Berik’i Türkiye’ye getirmekle kalmıyor, 20-23 Mart tarihlerinde yapılacak motosiklet Fuarı Motoshow’a, Moto Gp pilotu Capirossi’yi de getiriyor. Capirossi geçtiğimiz hafta sonu, bu sezonun ilk Moto Gp’sini 8. olarak bitirdi. Capirossi Moto Gp’de Berik giyiyor ve 20-23 Mart tarihlerinde yapılacak motoshow’da Türkiye’de olacak. Moto Gp ve motosiklet tutkunlarına 2Teker ve Kuruçayırlı standlarından imza dağıtacak. Bir de kendisi ile Otoyaşam’a sıkı bir röportaj yapacağız.

Ayşe Şule BİLGİÇ
ruzgarinkizi@hurriyet.com.tr
Rüzgarın Kızı - Ayşe Şule Bilgiç'in Yazıları Her Çarşamba Hürriyet Gazetesi Otoyaşam Ekinde Yayınlanır

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2008, 15:42   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
paylaşım için teşekkürler yasincim...
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
selçuk333 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2008, 16:08   #3 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

IV.Murat kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
IV.Murat kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla IV.Murat kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Son 1,5 saat Oradaydım ve Mr. Paoloyu dinledim.İnanın bana insanın kafasında çok şey değiştiriyor..
Aklımda kalanlardan birisi ise ; bir katılımcı yolların ne kadar kötü oldugunu şikayet etti .. Mr Paolo ise " sen motosıkletini yoluna göre kullan , ona göre dikkat et" gibi güzel bir cümle kullandı..

"Önce Emniyet , Sonra Hareket "
IV.Murat is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2008, 19:40   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

furkan kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
ipramLa ßirLikte stüdyoda okuduk .saoLSun ayŞe aßLamız güzeL ßi yazı ÇıkarmıŞ yine
furkan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-03-2008, 08:51   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

arda tunca kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
bılgılendırme ıcın tesekkurler
arda tunca is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-03-2008, 11:40   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

handeebru kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Paylaşım için teşekkürler......Darısı Türkiye'nin tüm illerine.........

handeebru

34 J 7737

handeebru is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları