Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , , ,

Yanıtla
Eski 18-05-2007, 01:15   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation Bu yaz motorcular festivale doyacak

Her yıl sayısı çoğalan motosiklet festivalleri konusunda 2007’de müthiş bir bolluk yaşıyoruz. Şimdilik bana ulaşan 5 festival var önümüzde. Açıkça söylemek gerekirse iş yoğunluğu sebebi ile bir türlü denk getirip de gidemediğim bu festivallerin haberleri bana geldikçe kanım kaynıyor. Ömrü hayatımda sadece bir kez gidebildiğim ve tadı damağımda kalan bu festivallere her motorcunun hayatında en az bir kere gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

Genel hatları ile festivalleri anlatmam gerekirse, her şeyden önce hepsi özel seçilmiş, çadır kurup kamp yapabileceğiniz, yurdumun nezih ve muhteşem bölgelerinde düzenleniyor. Öncelikle bir festivale gitmeye karar veriyorsunuz. Eğer bu kararı tek başınıza verdiyseniz sakın yola da tek başınıza çıkmayın. Her festivalle ilgili internet siteleri var. Bu siteler aracılığı ile festivale sizinle aynı rotadan aynı gün yola çıkmaya hazırlanan yol arkadaşları edinebilirsiniz. Hoş gerçi yola yalnız bile çıksanız büyük olasılıkla yolda aynı festivale giden bir grup motorcu dostu yakalamanız işten bile değil. Ben bundan 4-5 sene önce Emok’un düzenlediği festivale gitmeye vakit bulup karar verdiğimde, uzun yola çıkmayı bilmeyen bir acemi olarak, motorumu ve kendimi yola hazırlamam bir haftamı almıştı. O tatlı heyecan içinde pek çok şey öğrenmiştim. Motor nasıl yüklenir? Yanıma neler almam gerekir? Uzun yolda grup halinde nasıl gidilir? Gibi pek çok şey öğrenmenin yanında inanılmaz da eğlenmiştim.

Festival yerine keyifli ve yorucu bir yolculuğun ardından vardığınızda sizi organizasyonda görevli motorcu arkadaşlar çok halden anlar bir şekilde karşılıyorlar. Motorunuzu park ettirip, festivale kaydınızı yaptırıp sizi çadırınızı kurabileceğiniz bölgelere yönlendiriyorlar. Önce festivalin yeme içme, keyif yapma yerinde biraz dinlenip çayınızı içtikten sonra birkaç gün sürecek eğlence başlıyor. Çadırınızı kurup, kendinizi festivalin eğlencesi içinde buluveriyorsunuz. Akşamları yakılan kamp ateşi festivallerin olmazsa olmazlarından zaten. Bunun dışında her festivalin kendine özgü organizasyonları oluyor.

Bence siz siz olun bu sene programınızın uyduğu bir festivale, sevdiklerinizle birlikte mutlaka katılın. Motorcu dostluğunun tavana çıktığı bu ortamlardan birinde, bu tecrübeye mutlaka sahip olun. Askerlik gibi sonrasında anlatacak çok şey kalıyor. İşte bu yılın motosiklet Festivalleri ve bilgi alabileceğiniz sitelerÉ

1) 18-20 Mayıs 2007 Sakarya Poyrazlar 1. Motosiklet Festivali (www.sakaryamotosiklet.com)

2) 10 Haziran 2007 Vespa Clup 7. Balıklayalar Motosiklet Festivali (www.vespaclubturkey.comveya www.vespaclup.org)

3) 21-24 Haziran 2007 2. Marmok Motosiklet Festivali (www.marmok.com)

4) 28 Haziran-1 Temmuz 2007 Emok 6.Türkiye Motosiklet Festivali Eskişehir-Kırka (www.emok.org)

5) 10-12 Ağustos 2007 / Yalova 2. Motosiklet Festivali (www.yalovamotosiklet.com)

İlk bayan Süpermoto yarışçısı

İşte gurur duyduğum, yüzümü güldüren, helal be dedirten haber bu. Artık güzel yurdumda da bayanları iki tekerli aletlerin üzerinde yarışırken görebiliyoruz. İşte sizi bu hafta tanıştıracağım isin Türkiye'nin tek bayan Süpermoto yarışçısı Çiğdem Tatlısert. Çiğdem şu anda 2007 Türkiye SuperMoto şampiyonasında erkeklerle yarışıyor. Çiğdem 1976 Almanya doğumlu. 2001 yılında aldığı 94 model Honda Titan’la motosiklet serüvenine başlayan Çiğdem, bir süre babasından gizli motora binmiş. Birkaç farklı model motor kullandıktan ve kendi için en uygun olanı aradıktan sonra Suzuki DRZ 400 de karar kılmışÉ Şu anda ise biraz önce de söylediğim gibi erkeklerin hakim olduğu Süpermoto yarışlarında boy gösteriyor. En son katıldığı ayakta, göstermiş olduğu cesaret ve kararlılıkla tüm izleyenlerin beğenisini kazanan Tatlısert’e organizasyon tarafından "Bayanlar Kategorisi Teşvik Ödülü" kupası da verilmiş. Tebrik ediyor ve canı gönülden destekliyorum hemcinsimiÉ Umarım yarışan bayanlarımızın sayısı daha da artarÉ Bu arada bir bayan yarışçı için Çiğdem’in süper bir soyadı var. ’Tatlısert’! On, on, on

Viraj Okulu Türkiye’de

Dünyaca ünlü pek çok yarışçının yetiştiği, meşhur viraj okulu California SuperBike Shool artık Türkiye’de. Geçtiğimiz hafta Amerika’dan gelen hocalar eşliğinde ilki verilen eğitime katılanlar, eğitimin kendilerine çok faydası olduğunu ve pek çok şey öğrendiklerini söylüyorlar. Nerden biliyorsun öyle dediklerini derseniz hemen söyleyeyim. Katılımcılardan biri, benim yakışıklı kardeşim Mustafa’ydı. Şanslı kerata, benim katılamadığım her türlü eğitim ve aktiviteye yetişiyor maşallah. Kendisinin eğitimden döner dönmez ilk söylediği şey; ’ooh çatla ben artık dizimi sürte sürte gidebiliyorum pistte!’ oldu. Çatladım mı? Evet biraz çatladım. Ama sağlık olsun. Bir sonraki eğitime ben de katılmazsam ne olayım. Ha bu arada California SuperBike sıfırdan motosiklet kullanmayı değil, pistte motosiklet kullanmayı ve viraj dönmeyi öğretiyor. Yani bu okula katılmak için belli bir seviyede motor kullanmayı biliyor olmanız gerekiyor. Bundan sonraki eğitim tarihleri ve eğitimle ilgili bilgi alabileceğiniz iletişim bilgileri şöyle efendim. A-Z Spor Tel: 0 212 293 46 84

Balkan Motokros nefes kesti

Bilmiyorum haberiniz var mı ama seyir zevki ve yaşattığı heyecanla dünyanın en gözde spor aktivitelerinden olan Motokros Şampiyonası, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Hezarfen Parkuru’nda yarış severlerle buluştu. Balkan Motokros Şampiyonası’nın 4’üncü ayağı ve Türkiye Motokros Şampiyonasının birinci ayağı olarak düzenlenenen yarış, İstanbul Hezarfen Havaalanı’nda koşuldu. Organizasyonunu Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yaptığı yarışta Türkiye'nin en iddialı yarışçıları , Balkanlardan gelen rakipleriyle kıyasıya mücadele ettiler.Balkan Şampiyonluğu için kıyasıya bir mücadelenin verileceği yarışlarda teknik, beceri, cesaret ve dengenin buluşma noktası olan motokros şölenine 74 yarışçı katıldı.

Ayşe Şule BİLGİÇ
ruzgarinkizi@hurriyet.com.tr
Rüzgarın Kızı - Ayşe Şule Bilgiç'in Yazıları Her Çarşamba Hürriyet Gazetesi Otoyaşam Ekinde Yayınlanır.

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 09:35   #2 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
yurdumuzda motor festivali denen mevzu 3e ayrılır.

1 ) gerçek motor festivali
giriş ücretsizdir , sponsorlar vardır o yüzden ücret alınmaz, amaç motorcuların birlik beraberliği ve eğlenmesidir. yeni yerlerin keşfi , doğayla içiçe olmak, gezmek , görmek, tanımak vb gibi güzellikleri barındırır.

2 ) yalandan mantar motor festivali
giriş ücretlidir , sponsorlar vardır buna rağmen katılımcıdan ücret alınır, amaç organizatörün para kazanmasıdır. hertürlü düdüklenirsiniz, katılacağınız festivali iyi analiz edin, ona göre gidin.

3 ) mahalli festival
toplamda 50 kişilik yerel katılımla , kendi kendine eğlenme festivalidir. amaç yiyelim içelim eğlenelim i aşmaz. eğlencelidir ama misyonu yoktur.

my bikez

Bu mesaj en son " 18-05-2007 " tarihinde saat 09:37 itibariyle mertmertmert tarafından düzenlenmiştir....
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 11:08   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

muhbir kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
mert küp ülkemizde motosikletin yer aldığı konum ve değer gözönünde bulundurulursa, senin söylediğin gerçek motor festivalini rüyamızda görürüz...insanlar toplu hareket olduğu amacıyla bu durumu dahi zor sindiriyorlar...şu anda bu fetivalllerde gerçek motorseverler gibi birlik beraberlik sağlanırsa, ilerleyen zamanlarda çok daha kaliteli festivaller yapılacaktır...
Eski 18-05-2007, 11:22   #4 (permalink)
Moderator

var var merak etme , öyleleride var...
çok iyi analiz etmek lazım. tüm olay bundan ibaret.....

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 12:04   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
mertmertmert tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
yurdumuzda motor festivali denen mevzu 3e ayrılır.

1 ) gerçek motor festivali
giriş ücretsizdir , sponsorlar vardır o yüzden ücret alınmaz, amaç motorcuların birlik beraberliği ve eğlenmesidir. yeni yerlerin keşfi , doğayla içiçe olmak, gezmek , görmek, tanımak vb gibi güzellikleri barındırır.

2 ) yalandan mantar motor festivali
giriş ücretlidir , sponsorlar vardır buna rağmen katılımcıdan ücret alınır, amaç organizatörün para kazanmasıdır. hertürlü düdüklenirsiniz, katılacağınız festivali iyi analiz edin, ona göre gidin.

3 ) mahalli festival
toplamda 50 kişilik yerel katılımla , kendi kendine eğlenme festivalidir. amaç yiyelim içelim eğlenelim i aşmaz. eğlencelidir ama misyonu yoktur.
kesinlikle haklısın + 1000 sana katılıyorum.avrupada yapılan hiç bir festivalde katılımcılardan kesinlikle giriş ücreti vs adı altında para talep edilmez.benim ömrüm hep bunlarla mücadele içinde geçti.vede mücadeleye devam edeceğim.çünkü zaten o festivale katılan kişiler orada yiyip içip parasını verecek ve müstecire para kazandıracak.birde ekstradan katılım parası istendiğinde bu resmen sömürüye girer.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 17:36   #6 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

victor54 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
victor54 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
dağda bayırda ormanda festival yapılırsa evet ama bir resmi kurmua ait bir alanda yapılıyorsa giriş üçreti kaçınılmaz
victor54 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 21:14   #7 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
mert haklı,
gerçek festivale örnek olarak 1 2 3 haziran daki kapıdağı şenliği verilebilir...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 23:41   #8 (permalink)
Moderator

Katilimcidan GİrİŞ Ücretİ Alinan Festİvale Hayir!!!!!!!!!!

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-05-2007, 00:20   #9 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
festival denılınce nedense benımde aklıma toplu suruslerde (cesıtlı sıtelerle beraber olan) kı kamıkazeler gelıyor.dıkkat cekıcem dıye bılımum sıgırca hareketlerı yapan arkadaslardan dolayı hanımımda arkamda oldugu ıcın asırı tedırgın oluyorum.ha festıvalde toplu suruste olmıyabılır ama benım aklıma gelenı paylastım.acaba bu konuda duzenlemeler yada yaptırımlar olabılıyormu?

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-05-2007, 14:36   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

erhan_41 kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
erhan_41 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
kayıt ve katılım ücretsiz,kayıt olarak gelenlere extra fırsatlar ve ekonomi diyoruz.
kapıdağ moto şenlik 07
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları