2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
Motordan Nasıl Düşülür? İşte Size 63 Tane Neden !!!
Az önce arşivlerimi kurcalarken ne zaman ve nereden kaydettiğimi hatırlamadığım fakat bi şekilde yazarının adını not düştüğüm aşağıdaki yazıyı buldum ve sizlerle paylaşmak istedim
__________________________________________________ _________
Motordan ne zaman düşülür
__________________________________________________ _________
Bakın sevgili Tolga, ki kendisi pek bir uzun zamandır bu ikitekerlerle münasebet halindedir, motordan düşmek konusunda neler döktürmüş... Pek çoğu tarafımdan da tecrübe edilmiş olduğundan sizinle paylaşmak istedim. Kulağınıza küpe olsun...
1 - Yan ayağı açık zannedip inerseniz, düşersiniz.
2 - Duruş anında bir çukura denk gelirseniz, düşersiniz.
3 - Durduğunuz yerde kayganlık varsa, düşersiniz.
4 - Sıcak asfalt, ıslak toprak veya gevşek zeminde, yan ayağın altına sert bir cisim koymazsanız, motosikleti düşürürsünüz.
11- Dönüşlerde motosikleti ağırlık merkezinden kaçırırsanız, düşersiniz.
12- Serin havalarda eldivensiz uzun kullanımda, elin hassasiyetini kaybetmesi sonucu düşersiniz.
13- Araçların asfalta döktüğü yağlara denk gelirseniz, düşersiniz.
14- Yazın yol kenarındaki tozların, kışın tuzlanmış yolların, rüzgarın etkisiyle asfaltın üzerine yaydığı toz ve kum tanecikleri kaygan zemin yaratır ve bu zeminlerde düşersiniz.
1 nolu madde ile müzdarip sıfır motor devirdim hepsi super bilgi teşekkr